با سلام
من یک ریسلر گرفتم و برای هاست های زیر نظرم بیشتر وردپرس نصب میکنم که الان 3 مشکل برایم بوجود امده هست
1 وقتی میخوام به روز رسانی نسخه بزنم این ارور رو میده "برای انجام دادن عملیات موردنظر، وردپرس به اطلاعات اتصال به سرویسدهنده نیازمند است. لطفا اطلاعات اتصال FTP خود را برای ادامهی مراحل وارد کنید. اگر اطلاعات اتصال خود را فراموش کردهاید باید با میزبان خود تماس بگیرید."
2 وقتی هم میخوام فایلی (پوسته / افزونه ...) اپولود کنم این ارور رو میده "امکان ایجاد شاخه /public_html/wp-content/uploads/2012/09 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟
3 موقعی که به بخش پیوند یکتا میروم و گزینه ی نام نوشته را وارد میکنم پس از تایید این پیام را میدهد "شما اکنون باید.htaccess خود را بهروز کنید.---- اگر .htaccess شما قابل نوشتن بود ما میتوانستیم این کار را خودبهخود انجام دهیم ، اما قابل نوشتن نیست بنابرایناینها قوانین بازنویسی هستند که شما باید در پرونده .htaccess قرار دهید. در کادر کلیک کنید و CTRL + a را بزنید تا همهی نوشته گزینش شود." و بعد از رفتن به هاست فایل .htaccess نیست البته در جستجو که میزنم فایل در public_html ولی انگار هید هست و خودم هم فایل را درست میکنم غیب میشود
و پس از ان هم موضوعات را که باز میکنم ارور Not Found را میدهد
عکس ارور 1 و 2
از راهنماییتو ممنون هستم