best designer
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۵۲
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۲۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۲
با سلام من یکی از کاربرای قدیمی وردپرس هستم . واقعا این آپدیت های وردپرس منو نگران میکنه . به چی ؟
آقای گناهکار شما خودتون در هربار آپدیت وردپرس مشکلات رو میبینید . من تصمیم گرفتم دیگه وردپرس رو آپدیت نکنم .
برای مثال در آپدیت از نسخه 3.4.1 به 3.4.2 استفاده از زمینه های دلخواه محدود شده . ممکنه خودشون این کار رو انجام دادن تا فردا با یه افزونه پولی این مشکل رو حل کنن و به اصطلاح ما به اجبار بهشون پول پرداخت کنیم .
من خودم طرفدار وردپرس هستم و این تایپک جنبه اعتراض نداره فقط خواستم بدونم آیا مدیران وف در جریان هستن ؟
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
تناسب اندام
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۳۰ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۸
چنین چیزی اصلاً صحت نداره. نگران نباشین :)
بهروزرسانیهای نرمافزار نشانهی پویا بودن در توسعه هست و دلیلی بر ضعف نیست.
چنین مشکلات کوچیکی توی هر نرمافزاری پیش میاد، مطمئن باشین توی نگارشهای بعدی مشکل حل میشه (هرچند همین الان هم با استفاده از افزونهها قابل حل هست).
این دلیل نمیشه که نرمافزار قصد پولی شدن داره. شما که کاربر قدیمی هستین، چندبار دیدین که امکاناتی که توی وردپرس بوده حذف بشه و بعدش بهصورت پولی ارائه بشه؟ اصلاً این از نظر فنی ممکن نیست! چون کاربر میتونه همون کدی که قبلاً استفاده میکرد رو از نگارشهای قبلی استخراج کنه و توی نگارش جدید استفاده کنه!
بهینه سازی سایت
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۱
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۲۹ دی ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۳
با تایید و تشکر از جناب گناهکار.
همانطور که جناب گناهکار گفتند آپدیت ها و بروزها به معنی تغییر به پولی نیست! ولی ممکنه افزونه یه نسخه پولی جداگانه بسازه که اون نسخه از نسخه رایگان امکانات بیشتری داشته باشه؛ ولی تغییر نسخه رایگان به پولی با نیرنگ محاله :-)