انجمن


وارد کردن اطلاعات ftp هنگام اپلود  (۱۳ نوشته)

  • imaniyy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۸

    سلام من میخام اطلاعات اکانت ftp دیگه هنگام اپلود فایل دیگه نیاد دیگه دارم روانی میشم.

  • imaniyy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۰

    از اقایون کسی نیست جواب ما رو بده عجب پشتیبانی داره وردپرس؟

  • ahmadrezabibi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۰

    سلام
    جواب سوالت رو نمي دونم ولي لطفأ صبر كن تا به جوابت برسي!

  • abdan.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۳

    فایل wp-config.php رو باز کن و کد های زیر رو بهش اضافه کن

    define(‘FTP_HOST’, ‘ftp.yoursite.com’);
    define(‘FTP_USER’, ‘Your_FTP_Username’);
    define(‘FTP_PASS’, ‘Your_FTP_password’);
    define(‘FTP_SSL’, true); // If you can use a SSL connection set this to true

    به جای http://ftp.yoursite.com نام سایت خودتو بنویس و توجه کن بجای www بنویسی ftp
    به جای Your_FTP_password رمز ورود به کنترل پنل هاستتو بنویس
    به جای Your_FTP_Username نام کاربری ورود به هاستتو بنویس

    -------------نتیجه رو اعلام کن----------------------

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imaniyy
  • imaniyy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۵

    درست نشد من این ها رو به اخر فایل wp-config.php اضافه کردم ولی درست نشد چی کار کنم قبلا تو همین سایت من یه کدی گرفته بودم که درست شد ولی حالا هیچ کی نمیدونه؟

  • imaniyy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۶

    از اقایون وردپرسی کسی نیست جواب ما رو بده این کد بالا رو که اقای شادمهر دادن هر جای wp-config.php میزارم ارور میده چی کار کنم یکی کمک کنه؟؟؟؟؟؟

  • abdan.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۹

    قبل جایی که نام دیتابیس رو نوشتی بزار

  • abdan.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۲

    دوست عزیز قبل از خط زیر :
    // ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //

    اینا رو بزار:
    define('FTP_HOST', 'ftp.yoursite.com');
    define('FTP_USER', 'Your_FTP_Username');
    define('FTP_PASS', 'Your_FTP_password');
    define('FTP_SSL', true); // If you can use a SSL connection set this to true

    به جای http://ftp.yoursite.com نام سایت خودتو بنویس و توجه کن بجای www بنویسی ftp
    به جای Your_FTP_password رمز ورود به کنترل پنل هاستتو بنویس
    به جای Your_FTP_Username نام کاربری ورود به هاستتو بنویس
    -----------------------------------------------------------------اگه درست شد به رسم تشکر بیا سایت من عضو شو:faseleha.ir

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imaniyy
  • imaniyy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۱

    shadmehrmobile گفت:
    دوست عزیز قبل از خط زیر :
    // ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //

    اینا رو بزار:
    define('FTP_HOST', 'ftp.yoursite.com');
    define('FTP_USER', 'Your_FTP_Username');
    define('FTP_PASS', 'Your_FTP_password');
    define('FTP_SSL', true); // If you can use a SSL connection set this to true

    به جای http://ftp.yoursite.com نام سایت خودتو بنویس و توجه کن بجای www بنویسی ftp
    به جای Your_FTP_password رمز ورود به کنترل پنل هاستتو بنویس
    به جای Your_FTP_Username نام کاربری ورود به هاستتو بنویس
    -----------------------------------------------------------------اگه درست شد به رسم تشکر بیا سایت من عضو شو:faseleha.ir

    داداش من این کار بشو نیست میگه شناسه/رمز برای جای خالی اشتباه است منظور از جای خالی نام کاربری هاست من هستش بعد برای مثال نام کاربری حساب من 10 رقمی هستش ولی این اونجایی که ارور میده و میگه شناسه یا رمز قلط است در قسمت رمز فقط 5 رقم وارد شده است.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kashkuul
  • abdan.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۶

    من خودم برا همه مشتریام این مشکل بوده همینطوری برطرف کردم حالا شما اومدی میگی نمیشه؟ دوست داشتی اطلاعات ورود به هاستتو برام ایمیل کن تا برات درست کنم. در غیر این صورت بگرد دنبال جواب دیگه. هرجا هم بری همین جوابو میدن. خواستی از طریق ایمیل باهام در ارتباط باش. shadmehrmobile@yahoo.com

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imaniyy
  • imaniyy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۶

    خیلی ممنون کد شما مشکل داره من کد اصلی رو از پشتیبانی هاست خودم گرفتم و حل شد راستی سایتت هم خیلی خوب بود سایت من هم http://www.helpgame.ir هستش راستی یه سوال دیگه اگه بخوام کسی نتونه تو سایت من ثبت نام کنه باید چی کار کنم و من اگه دوتا دایمن برای خودم داشته باشم شانس من تو گوگل بیشتر میشه یا نه؟؟

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۸

    نتونه تو سایت من ثبت نام کنه باید چی کار کنم

    در قسمت تنظیمات تیک عضویت رو بردار.

    من اگه دوتا دایمن برای خودم داشته باشم شانس من تو گوگل بیشتر میشه یا نه؟؟

    یه سری فایده های محدود داره ولی درکل به نفع شما نیس.
    اگه می خوای تو گوگل رنک بالاتری بدست بیاری مهمترین و بهترین راه آپدیت کردن سایت و بروز بودن آن هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imaniyy
  • hamechibazar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۸

    دوست من باید به پشتیبان هاست تیکت بزنی و بگی که رمز اف تی پی رو برداره واسه نصب افزونه,منهم این مشکل را داشتم تیکت زدم حل شد.سوال داشتیm.zahed1366@yahoo.com

درباره‌ی این موضوع