انجمن


یک مشکل در سایتم کسی میتونه کمک کنه بیاد تو  (۷ نوشته)

  • mohammad061

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۲
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۳

    با سلام من سایتی درست کردم
    http://www.pestools.ir(نمی خوام تبلیغ کنم)
    اوایل مشکلی نداشت قالبشم یک قالب سبک گذاشتم بازم مشکلی نداشت ولی الان وقتی بهش سر میزنم تو این عکس متوجه میشید
    http://s3.picofile.com/file/7512246983/1.png
    این نمی وایسه سایت زود لود میشه ولی این دایره سبزه هی میچرخه که نشون میده سایت داره لود میشه در ضمن من کد های خاصی استفاده نکردم یکیش مال آماره سایته یکیش مال گوگل آنالیزه همین هرکی میتونه کمک کنه دریغ نکنه هرچی بلدید بگید ممنون میشم

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۷

    mohammad061 گفت:
    با سلام من سایتی درست کردم
    http://www.pestools.ir(نمی خوام تبلیغ کنم)
    اوایل مشکلی نداشت قالبشم یک قالب سبک گذاشتم بازم مشکلی نداشت ولی الان وقتی بهش سر میزنم تو این عکس متوجه میشید
    http://s3.picofile.com/file/7512246983/1.png
    این نمی وایسه سایت زود لود میشه ولی این دایره سبزه هی میچرخه که نشون میده سایت داره لود میشه در ضمن من کد های خاصی استفاده نکردم یکیش مال آماره سایته یکیش مال گوگل آنالیزه همین هرکی میتونه کمک کنه دریغ نکنه هرچی بلدید بگید ممنون میشم

    از ابزارهای خارجی (منظورم ابزارهایی به غیر از سایت خودت مثل وبگذر) استفاده می کنی؟ مشکل میتونه از اینا باشه

  • mohammad061

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۲
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۳

    mehdi370 گفت:

    از ابزارهای خارجی (منظورم ابزارهایی به غیر از سایت خودت مثل وبگذر) استفاده می کنی؟ مشکل میتونه از اینا باشه

    نه

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۷

    mohammad061 گفت:

    نه

    سایتت رو دیدم. موقع لود به apis.google.com و سرویس وبگذر متصل میشه، بعد شما میگی از هیچکدوم استفاده نمی کنی؟ احتمالا مشکل از سرویس گوگل هست به خاطر ف*ی*ل*ت*ر شدن این سایت (البته مشکلی رو که گفتی تو مرورگر من نداشت)

  • mohammad061

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۲
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۳

    mehdi370 گفت:

    سایتت رو دیدم. موقع لود به apis.google.com و سرویس وبگذر متصل میشه، بعد شما میگی از هیچکدوم استفاده نمی کنی؟ احتمالا مشکل از سرویس گوگل هست به خاطر ف*ی*ل*ت*ر شدن این سایت (البته مشکلی رو که گفتی تو مرورگر من نداشت)

    خوب هر سایتی باید به
    apis.google.com
    متصل بشه
    نمی دونم من زیاد سر در نمیارم اگر فایده ای نداره چون من کد این سایت رو گذاشتم
    اگر فایده ای نداره ورش دارم شما خودتون یه پا استادین؟

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۵

    mohammad061 گفت:

    خوب هر سایتی باید به
    apis.google.com
    متصل بشه
    نمی دونم من زیاد سر در نمیارم اگر فایده ای نداره چون من کد این سایت رو گذاشتم
    اگر فایده ای نداره ورش دارم شما خودتون یه پا استادین؟

    نه من که نگفتم ورش دارین :) منظورم اینه که ممکنه موقتی باشه! در ضمن گفتم که سایت شما مشکل لود نداشت برا من!!

  • mohammad061

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۲
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۱

    mehdi370 گفت:

    نه من که نگفتم ورش دارین :) منظورم اینه که ممکنه موقتی باشه! در ضمن گفتم که سایت شما مشکل لود نداشت برا من!!

    نه مشکل لود نداره ولی بعضی از موقعه ها ارور پایگاه داده ها و بعضی وقتا نمیاد بالا به پشتیبان سایتم گفتم میگه مشکل از وردپرس هست من موندم چه کار کنم بعضی از دوستان این راه رو بهم پیشنهاد کردند سرمو بکوبم به دیوار

درباره‌ی این موضوع