omg77
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۶
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۴ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۷
عرض سلام و ارادت خدمت همه دوستان عزیز
من می خوام یک قالب فارسی رو انگلیسی و چپ چین کنم . توی style.css دایرکشن body رو از rtl به ltr تغییر دادم . تمام direction های دیگه رو هم تغییر دادم . دوتا فایل به نام fa_ir.po و یکی دیگه که پسوندش یادم نیست رو هم که توی پوشه قالب بود حذفشون کردم . اما بازم قالبم چپ چین نشده . لطفا ً کمکم کنید . خیلی ممنونم .
دوستان گلم من تازه وردپرسی شدم و این اولین سوالم در اینجاست . ان شاالله که کمکم کنید .
omg77
آفلاین
عضو
#
۱۴ مهر ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۳
شش ساعت گذشته هنوز خبری از جواب نیست . پس این سوالم مطرح کنم : دوستان گلم بهم بفرمایید چجوری tooltip های فارسی قالبم رو انگلیسی کنم ؟ وقتی که موس رو می بری روی لینک ، یه توضیحاتی میده اما به زبان فارسیه . از کدوم فایل قالب می تونم به اونا دسترسی پیدا کنم ؟
omg77
آفلاین
عضو
#
۱۴ مهر ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۶
راستی اینم خدمتتون عرض کنم که من طبق قوانین اینجا ، تا حالا کلی از مشکلاتم رو با جستجو در انجکن حل کردم . این دفعه هم که مجبور به سوال کردن شدم دلیلش اینه که با جستجوی انجمن و گوگل به جایی نرسیدم . ببینم این تنها سوالم اینجا پاسخ داده میشه یا خیر ؟
omg77
آفلاین
عضو
#
۱۶ مهر ۱۳۹۱ - ۰۲:۱۳
omg77 گفت:
راستی اینم خدمتتون عرض کنم که من طبق قوانین اینجا ، تا حالا کلی از مشکلاتم رو با جستجو در انجمن حل کردم . این دفعه هم که مجبور به سوال کردن شدم دلیلش اینه که با جستجوی انجمن و گوگل به جایی نرسیدم . ببینم این تنها سوالم اینجا پاسخ داده میشه یا خیر ؟
من فقط از شما می خوام کمک کنید قالب رو چپ چین کنم همین . نه انگلیسی نه هیچی . فقط چپ چین . یعنی کسی نیست بعد از 2 شب که این پیغام رو گذاشتم یه کمک به من کنه عجیبه ؟
omg77
آفلاین
عضو
#
۱۶ مهر ۱۳۹۱ - ۱۹:۴۱
حداقل اگه یه نفر میومد می گفت : آقا ما بلد نیستیم ... یا می گفت بلدیم ولی نمیگیم ... ناراحت نمی شدم . ولی وقتی اینجوری آدم رو بی جواب میذارید ناراحت کنندست . کسانی که اینجا اینجوری جواب مردم رو نمیدن همون کسانی هستن که توی اجتماع وقتی برای کسی حادثه ای پیش میاد با موبایلشون فیلم می گیرن و هیچ کمکی به اون شخص حادثه دیده نمی کنن . متاسفم .
دیگه جواب نمی خوام ازتون ... این یکی هم خودم با توکل به خدا درستش می کنم . خداحافظ ...