سلام من وقتی میخوام وبلاگم رو ببینم بعضی مواقع این ارور را میده
Error establishing a database connection
یعنی چی و مشکل از چیست؟
آیا مشکل از هاست است
یعنی چی و مشکل از چیست؟
آیا مشکل از هاست است
آره در بیشتر مواقع از هاسته
tabligh1 گفت:
یعنی چی و مشکل از چیست؟
آیا مشکل از هاست است
معنیش اینکه سیستم نمی تونه ارتباطش رو با دیتابیس برقرار کنه . اول ممکنه که مشکل از هاست باشه , البته دلایلی دیگه هم داره در مواقعی ممکنه اطلاعات فایل config.php تغییر کرده باشه .ممکنه دیتابیس پاک شده باشه و ... .
من هم همزمان همچین مشکلی رو پیدا کردم . حتما ایراد از هاست هست چون چند تا سایت روی یک هاست دارم که همشون با هم دچار این مشکل شد.
حدس میزنید ایراد از چی هاست باشه؟ راه حلش چیه؟
در ضمن سرور هم ریستارت شد. سایت هم بالا می آد اما دوباره همین مشکل پیش می آد
بعد از چند دقیقه تا چند ساعت معمولا خودش درست می شه.
الان بعد از چند ساعت همچنان مشکل پا برجاست! عجیبه سایت های وردپرسی که روی این هاست دارم همگی با هم دچار این مشکل شدند!
کسی از دوستان با این مشکل مواجه شده؟
من با این مشکل مواجه شدم .
همونطور که گفتم برای ما توی چند ساعت درست می شد.
مشخصه که مشکل هاسته.
چون تابحال این ارور برای من پیش نیومده.
شاید کاربری و کلمه عبور به دیتابیس تغییر پیدا کرده است , چون زمانی که خود وردپرس نتوانید به database وصل شود هم چنین Error ای ظاهر می شود
نه ربطی به نام کاربری و رمز ورود نداره . چون برای ما هم همین مشکل بعضی اوقات پیش میاد که بعد از مدتی خودش خوب می شه
ارور به خاطر این هست که شما دو تا دیتا بیس داری . یکیشو خودتون ساختید یکیشم احتمالا هنگام نصب سی ام اس هاست ساخته شده . و هاست این دوتا رو قاطی کرده . برای من این مشکل وجود داشت که برطرفش کردم .
با سلام
سايت من هم ارور بالا رو ميده و اصلا" ديگه بالا نمياد ديتابيس رو تعمير كردم باز هم نشد در ضمن از سرور مجازي استفاده ميكنم.
ممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد.
1- مشخصات اتصال به هاست و آی پی رو چک کنید.
2- از داخل خود سرور هم همین ارور رو میده؟
با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم این ارور یعنی چی؟
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/einjacom/public_html/wp-content/themes/roya/functions.php on line 591
در خط 591 فایل functions.php پوسته شما یک تگ باز یا بسته مونده.
با سلام
موقعی که می خواهم فایل install.php رو توی مرورگرم اجرا کنم با این خطا موجه میشم.
Fatal error: fatal flex scanner internal error--end of buffer missed in /www/clanteam.com/f/a/t/fattahi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 4495
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
به من هم این ارور رو میده، من توی فایل wp-dconfig یه دستکاری کوچولو کردم ولی بعد درستش کردم اما الان سایت بالا نمیاد :( من چیکار باید بکنم
تورو خدا کمکم کنید، ممنون
nahid69 گفت:
سلام
به من هم این ارور رو میده، من توی فایل wp-dconfig یه دستکاری کوچولو کردم ولی بعد درستش کردم اما الان سایت بالا نمیاد :( من چیکار باید بکنم
تورو خدا کمکم کنید، ممنون
دوست عزیز Error establishing a database connection گهگداهی به دلیل ازدیاد و ترافیک زیاد دیتابیس ( پهنای بانید ) دچار مشکل میشه و الا غیره
و اغلب مواقع به هاست مربوط هست
در ضمن شما چه تغییری در فایل کانفیگ دادین ؟
NESTED گفت:
دوست عزیز Error establishing a database connection گهگداهی به دلیل ازدیاد و ترافیک زیاد دیتابیس ( پهنای بانید ) دچار مشکل میشه و الا غیره
و اغلب مواقع به هاست مربوط هست
در ضمن شما چه تغییری در فایل کانفیگ دادین ؟
پیداش کردم :"> رمز رو عوض کرده بودم :D یادم رفته بود درستش کنم، نمیدونم چرا خودش درستش نکرده بود!!!