انجمن


غیر فعال کردن ارور ۴۰۴ در ورپد‍‍رس!  (۲۱ نوشته)

  • tachra

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۶

    سلام
    دوستان همتون می دونین که وردپرس خودش سیستم ارور 404 رو داره !
    اما خوب من به دلابل خیلی مهمی از فبیل hotlink protection می خوام که این خاصیت وردپرس رو عیر فعال کنم و در واقع ارور 404 من به حالت پیشفرض سرور برگرده!

    چطوری باید این کارو انجام بدم؟

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۱

    یه راهش اینه که در قالب سایتت محتویات فایل index.php رو در فایل 404.php کپی کنی تا به جای 404، صفحه اول سایتت رو نمایش بده.

  • tachra

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۷ - ۰۷:۴۲

    من همون طوری که گفتم می خوام که صفحه ی 404 پیشفرض سرور نشون داده بشه نه wordpress .حالا index باشه که بدتر میشه!

  • tachra

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۱

    کسی نبود که بدونه چه کنم؟

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۵

    خوب میتونی همون محتویات صفحه ۴۰۴ سرور رو وارد فایل 404.php قالبت کنی تا همون صفحه رو نشون بده

  • tachra

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۴

    آخه بازم اگه 404.php باشه مقداری لود می گیره!

  • iroveb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۸

    راهي نيست ؟؟؟
    منم همين مشكل رو دارم . مي خوام بدونم چيكار كنم ؟

  • iroveb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۳

    فهميدم . براي اينكار بايد به اينجا بريد : /wp-includes/classes.php توي خط 276 و 277 اين كد رو مي بينيد :
    $wp_query->set_404();
    status_header( 404 );

    كه بايد بشه :

    //$wp_query->set_404();
    //status_header( 404 );

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۲

    چرا اینهمه کار؟
    فایل 404.php رو از پوشه قالبتون حذف کنید

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۵

    man4toman گفت:
    چرا اینهمه کار؟
    فایل 404.php رو از پوشه قالبتون حذف کنید

    فکر کنم اینطوری از فایل index.php استفاده بشه
    مطمئن نیستم

    موفق باشید :-) @},-

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۴

    برای من ارور اصلی رو میده.

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۲

    حالا چه جوری میشه فعالش کرد؟
    من ارورم کار نمیکنه نمیخوام ۴۰۴ سرور رو نشون بده.
    نسخه ورد\رس آخر رو دارم و پوسته Vibrant.

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۳

    palas گفت:
    حالا چه جوری میشه فعالش کرد؟
    من ارورم کار نمیکنه نمیخوام ۴۰۴ سرور رو نشون بده.
    نسخه ورد\رس آخر رو دارم و پوسته Vibrant.

    خب دوست عزیز درون قالب سایتتون یک فایل به نام 404 با فرمت php ایجاد کنید.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۰

    سلام دوست عزیز ...
    یک فایل با نام 404.php درست کنید و برای اینکه بتونید از اون استفاده کنید کدی مثل زیر باید تو اون داشته باشید .

    <?php get_header(); ?>
    
    	<div id="content">
    
    		<h2 class="center">Error 404 - Not Found</h2>
    
    	</div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    شاد باشید @},- ~O)

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۸

    3zar گفت:
    سلام دوست عزیز ...
    یک فایل با نام 404.php درست کنید و برای اینکه بتونید از اون استفاده کنید کدی مثل زیر باید تو اون داشته باشید .

    <?php get_header(); ?>
    
    	<div id="content">
    
    		<h2 class="center">Error 404 - Not Found</h2>
    
    	</div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    شاد باشید @},- ~O)

    اون رو درست کردم.این ارور میاد:
    Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/vol3/byethost32.com/b32_3868300/palas.ir/htdocs/404.php on line 1

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۷

    کد بالا یک مثال بود این کد را بزارید :

    <?php get_header(); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/sidebar1.php"); ?>
    <div id="column">
    
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">
    
    <div class="content">
    <h1>Page Not Found</h1>
    Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    
    <h3>Search Blog</h3>
    <?php include(TEMPLATEPATH."/searchform.php"); ?>
    </div>
    
    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    
    </div>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/sidebar2.php"); ?>
    <?php get_footer(); ?>

    شاد باشید اما برای شاد بودن خود دلیل داشته باشید @},- ~O)

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۲

    palas گفت:
    اون رو درست کردم.این ارور میاد:
    Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/vol3/byethost32.com/b32_3868300/palas.ir/htdocs/404.php on line 1

    اینطور که از متن خطا معلومه شما فایل رو تو روت سایت گذاشتین
    جای این فایل تو فولدر مربوط به پوسته تون هست ...
    @},-

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۴

    بله.تو روت بود حالا که گذاشتم تو پوشه ی پوسته بازهم همون ارور میاد!
    Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/vol3/byethost32.com/b32_3868300/palas.ir/htdocs/wp-content/themes/vibrant/404.php on line 1

    ~X( ~X(

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۲

    چرا ... / از فایل که مطمئن باشید جون همون فایل قالب viberat است . من اونو بهینه کردم و به صورت 2 ستونه در آوردم و هیچ مشکلی نداره . الان اگه شما این قالب رو دریافت کنید داخلش یه فایل 404 داره ، کد داخل فایل هم اینه :

    <?php get_header(); ?>
    
    <div id="column">
    
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">
    
    <div class="content">
    <h1>Page Not Found</h1>
    Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    
    <h3>Search Blog</h3>
    <?php include(TEMPLATEPATH."/searchform.php"); ?>
    </div>
    
    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    
    </div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

    اما در مورد خطا :
    ببینید دسترسی فایل رو چی دادید باید 644 باشه .

    آخه چیز خاصی نیست که بخواد خطا و error بده .
    یه چک دیگه بکنید .

    امیدوار به درست شدنش هستم .
    شاد باشید. @},- ~O)

  • itroom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۳

    خوب حالا برداشتن صفحه ی ۴۰۴ چه خاصیتی داره ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    bahman_0121
  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۲

    اما خوب من به دلابل خیلی مهمی از فبیل hotlink protection می خوام که این خاصیت وردپرس رو عیر فعال کنم و در واقع ارور 404 من به حالت پیشفرض سرور برگرده!

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.