سلام،
من بیشتر قسمتهای این انجمن رو خوندم و متوجه اشکالات و رفع اشکالهای افزونه جلالی برای پوسته های غیر فارسی شدم اما ظاهرا پوسته من با همه پوسته های دیگه تفاوت داره و هیچکدوم از راه کارهای موجود در اینجا روش جواب نداد!
ابتدا در فانکشن اصلی وردپرس بجای date از jdate استفاده کردم و دیدم تاریخ پستها زد روی 1348
بعد از داخل تنظیمات افزونه تبدیل اتوماتیک رو خاموش کردم و نمایش پستها در صفحه اصلی سایت درست شد و شد روی همون 1391 اما در قسمت مدیریت و نمایش پستها دوباره زده روی 1348 و کلا تاریخش ریخته بهم
بعد بیخیالش شدم دوباره از اول رفتم و طبق گفته دوستان اون دو خط فیلتر شده در wp-jalali.php رو تغییر دادم و از فیلتر در آوردم اما دیدم این ارور رو داد:
warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in C:\Program Files\EasyPHP-12.1\www\wp-includes\functions.php on line 105
بنا بر این این کار هم بیخیال شدم و فیلتر ها رو دوباره فعال کردم و دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟ میشه راهنمایی کنید از چه کد جدیدی استفاده کنم؟
ضمنا توی فانکشن پوسته من اصلا توابعی برای date نداره که من بخوام تغییرش بدم و بعد از کلی گشتن فهمیدم توابع date و time از یه گوشه ناکجا آباد از پوسته دستور میگیره که سورس صفحه به صورت زیره:
<?php
global $post;
/* author avatar */
if( _core::method( 'post_settings' , 'useAuthorBox' , $post -> ID ) ){
echo cosmo_avatar( $post -> post_author , 50 );
}
/* post title */
echo _core::method( '_text' , 'content' , 'settings' , 'style' , 'single' , 'post_title' , 'text' , get_the_title() , 'span' );
?>
<?php if( _core::method( 'post_settings' , 'useAuthorBox' , $post -> ID ) ) : ?>
<span class="author">
<a href="<?php echo get_author_posts_url( $post -> post_author ) ?>">
<?php echo __( 'توسط' , _DEV_ ) . ' ' . get_the_author_meta( 'display_name' , $post -> post_author ); ?>
</a>
<?php
if( _core::method( '_settings' , 'logic' , 'settings' , 'general' , 'theme' , 'enb_follow' ) ){
_core::method( '_follow' , 'get_follow_btn' , $post -> post_author );
}
?>
<a href="<?php echo get_permalink( $post -> ID ) ?>" class="time">
<?php
if ( _core::method( '_settings' , 'logic' , 'settings' , 'general' , 'theme' , 'time' ) ) {
echo human_time_diff( get_the_time( 'U' , $post -> ID ) , current_time( 'timestamp' ) ) . ' ' . __( 'ago' , _DEV_ );
}else{
echo date_i18n( get_option( 'date_format' ) , get_the_time( 'U' , $post -> ID ) );
}
?>
</a>
</span>
<?php else : ?>
<span class="author">
<a href="<?php echo get_permalink( $post -> ID ) ?>">
<?php
if ( _core::method( '_settings' , 'logic' , 'settings' , 'general' , 'theme' , 'time' ) ) {
echo human_time_diff( get_the_time( 'U' , $post -> ID ) , current_time( 'timestamp' ) ) . ' ' . __( 'ago' , _DEV_ );
}else{
echo date_i18n( get_option( 'date_format' ) , get_the_time( 'U' , $post -> ID ) );
}
?>
</a>
</span>
<?php endif; ?>
در اینجا هم وقتی بجای time از jtime استفاده میکنم دوباره همون ارور بالایی رو تکرار میکنه.
دوستان میشه راهنمایی کنید چه کنم؟