بهنظره من انتشار خیلی بهتر از پخشه!
انتشار اینقدر جا افتادهست توی نویسندهگی و مباحث مربوطه که نمیشه بهراحتی کنارش گذاشت.
قال مزدک (ع): گفتوگو کنید!
بهنظره من انتشار خیلی بهتر از پخشه!
انتشار اینقدر جا افتادهست توی نویسندهگی و مباحث مربوطه که نمیشه بهراحتی کنارش گذاشت.
انتشار
:D آخر فیلتر که شدیم و مجبور شدی معجزه کنی تا قومت رو از فیلتر نجات بدی حالت رو میپرسم ! :D
ای کاش این رو میگذاشتی یکمی خلوتةر که میشد روش گفتوگو کنیم چون بحث زیاد میبره
ولی برای پیشگفتار
چشمها را باید شست جور دیگر باید دید رو یکی سهبار بنویسیم تا بعد سر فرصت بقیه هم مثل گناهکار دلیلشون رو بنویسند مو درآورد این تختهکلیدم از بس این جمله رو گفتم...
پخش رو که منم مخالفم پخش یکجواریی گنگ هست ولی انتشار تابلو هست !
منم انتشار
انتشار
يه كلمه جا افتاده هستش كه دقيقا جاي پابليش انگليسي به كار ميره تو سايتهاي مختلف
آقایون انتشار بر وزن انفعال هستش. در نتیجه کاملا عربی و در مکتب وردپرس پارسی حرام محسوب می شود .
مزدک در مطلب بعدی تمام افعال بر وزن انتشار رو صرف می کنه تا باورتون بشه... @},-
با توجه به جاهایی که Publish به کار رفته واژهی بهروزرسانی هم از انتشار یا منتشر کن بهتره هم از پخش....
بهروزرسانی هم خوبه.
آقایون انتشار بر وزن انفعال هستش. در نتیجه کاملا عربی و در مکتب وردپرس پارسی حرام محسوب می شود .
مزدک در مطلب بعدی تمام افعال بر وزن انتشار رو صرف می کنه تا باورتون بشه... @},-
انتشر
ینتشر
انتشار
افتعل
یفتعل
افتعال
:P
گفتم که٬ ما قرار نیست هر چیزی رو بهصرفه اینکه عربی هست دور بریزیم٬ این تعصبه و تعصب تو مرام ما جایی نداره!
ما بهترین واژهها رو قراره انتخاب کنیم تا بهترین منظور رو برسونه.
گفتم که٬ ما قرار نیست هر چیزی رو بهصرفه اینکه عربی هست دور بریزیم٬ این تعصبه و تعصب تو مرام ما جایی نداره!
ما بهترین واژهها رو قراره انتخاب کنیم تا بهترین منظور رو برسونه.
به شدت تاييد ميشه.
اون افتعل فلان رو که من برای شوخی زدم بهتره گناهکار اگر تو این مورد حرفی و نظری داری تو این بخش بزنی چون بحث تازهای نیستش و کلی هم روش هزار جا صحبت کردیم:گفتم که٬ ما قرار نیست هر چیزی رو بهصرفه اینکه عربی هست دور بریزیم٬ این تعصبه و تعصب تو مرام ما جایی نداره!
ما بهترین واژهها رو قراره انتخاب کنیم تا بهترین منظور رو برسونه
ما از این الگوریتم جلو میریم که خیلی منطق و اصولی هم هستش نتیجهاش همون حرفی هست که تو زدی بهترین و گویاترین وازه... اپونجا صحبت کن لطفا
شاهوار هم همینطور ممنون
انتشار خیلی تابلو هست ! ببخشیدا !
پخش هم پارسیه هم عربی نیست هم ... هیچی !
دوستان دربارهی بهروزرسانی نظری ندارید؟ با توجه به کارکردی که داره و کاری که اون دکمه داره میکنه؟
به روز رساني بيشتر براي كلمه Update يا Upgrade به كار ميره !