batman
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۷ آبان ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۵
سلام دوستان ...
من اول یک سایت با دامنه .ir داشتم و بعدش همون سایت دامنه .com ان هم گرفتم . اما در ادرس بار اسم سایت را با پسوند .ir نشون میده حتی اگر .com هم بزاری ، صفحه رو با پسوند .com میاره اما به محظ این که رفتی تو یه صفحه دیگه سایت دوباره .ir رو نشون میده الان میخوام دامنه اصلیم .com باشه که دیگه همه جای سایت پسوند .com رو نشون بده ... الان چکار باید بکنم ؟؟؟؟
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
mil_jafari
mohammad061
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۴۲
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۸ آبان ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۲
batman گفت:
سلام دوستان ...
من اول یک سایت با دامنه .ir داشتم و بعدش همون سایت دامنه .com ان هم گرفتم . اما در ادرس بار اسم سایت را با پسوند .ir نشون میده حتی اگر .com هم بزاری ، صفحه رو با پسوند .com میاره اما به محظ این که رفتی تو یه صفحه دیگه سایت دوباره .ir رو نشون میده الان میخوام دامنه اصلیم .com باشه که دیگه همه جای سایت پسوند .com رو نشون بده ... الان چکار باید بکنم ؟؟؟؟
ببین دوست عزیزم ما سه تا راه بیشتر نداریم هاااا؟؟!! غیر از این دوراه راه دیگه ای هست :D
راه اول و بهتر: خوب باید به پشتیبان هاستت بدگی که دامنه ir رو پاک کنه و دامنه com رو جایگزین کنه بعد اگر دامنه irرو دوست داری هم میتونی پارک دامین رو بزنی ولی یه چیزی اگر تو گوگل آنالیزر دامنه قبلیتو ثبت کردی برو انتقالش بده به دامنه جدیدت
راه دوم : به پشتیبان هاستت بگو که دوتاشونو برات ست کنه که با دوتاشون میاد بالا مثل سایت
pesbaz.ir
pesbaz.com
به نظر من راه دوم بهتره تا زمانی که دامنه ات اعتبار داره یادت باشه تو گوگل آنالیزر انتقال بدی
راه سوم: به پشتیبان هاستت بگو بهتره جوابتو میده
پس نتیجه میگیریم که همه راه ها به پشتیبان هاستت میرسه
یه راه دیگه هم هست غیر از این چهار راه راه نیست
اونم وایسی اینجا که بعضی ها راهنمایی غلط بهت بگن بزنی خراب کاری کنی خودت میدونی 12 الی24 ساعت طول میکشه که دامنه رو سایتت ست بشه
یا اگر کسی جوابتو نداد اینقدر منتظر میمونی که دامنه ir معروف میشه دیگه قادر به تعویض نشی
;)
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
mil_jafari