سلام به همه، :-)
من رو که حتما نمیشناساید، من یکی از میلیونها کاربر اینترنت هستم و دلم خواست بیام اینجا و با همتون یه درد دلی راجع به وردپرس کنم.
من بیشتره وبلاگهای فارسی ایرانی هارو رفتم و خوندم. همگی به نحوی تلاش کردند که یه آموزش فارسی سازی وردپرس در وبلاگ یا حالا وبسایتشون بنویسند. متاسفانه هیچکودومشون در حال حاضر کامل نیست. داخل مستندات ورد پرس فارسی هم آموزش هست ولی این آموزش برای کسانیست که برنامه نویسی بلد باشند.
پیشنهادی دارم و میخوام اون رو اینجا بگم. اگر میشد یک تیم تشکیل میشد در ورد پرس فارسی، و این تیم یک مقاله آموزشی برای فارسی سازی ورد پرس مینوشت به نظر من عالی میشد. و اگر این مقاله برای کسانی نوشته میشد که به اون صورت برنامه نویسی بلد نیستن خیلی بهتر بود. این کار به همه ایرانیها کمک میکنه و باعث پیشرفت جامعه ایرانیها تو اینترنت میشه.
مثل واضح ش منم، که میخوام یه وبلاگ داشته باشم و حتا شروع کنم به ترجمه کردن تعداد زیادی از پوستهای وردپرس برای ورد پرس فارسی، اما متاسفانه تا حدودی بلدم این کار رو انجام بدم. اگر کسی بود که کمک میکرد یه مقالهای (حالا به صورت نوشته یا حتئ تصویری!) درست کنه خیلی عالی میشد.
فقط میخواستم نظرمو بگم و نمیدونستم کجا اینرو بنویسم.
ممنون از زحماتتون.