انجمن


عکس داخل پست ها در بیرون پست ها مثل این سایت!  (۵ نوشته)

  • mahs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ آذر ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۳

    سلام،
    من از ورد پرس 3.4.2 استفاده میکنم.
    می خوام مثل این سایت عکس داخل پست، بیرون پست بصورت کوچیک بیاد. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟
    http://chamberbusiness.net/?page_id=96
    ---------

  • sayres

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ آذر ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۲

    دوست عزیز باید تمی که استفاده می کنی این ویژگی
    داشته باشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mahs
  • mahs

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ آذر ۱۳۹۱ - ۲۳:۴۰

    sayres گفت:
    دوست عزیز باید تمی که استفاده می کنی این ویژگی
    داشته باشه

    چطور میتونم بفهمم تمم این ویژگی رو داره یا نداره؟
    این آدرس سایتمه: http://www.discountedoakleysunglasses.org/home

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ آذر ۱۳۹۱ - ۰۱:۴۱

    وقتی داری یک پست جدید می نویسی، اون پایین مایین ها جعبه ای هست به اسم Featured Image که توش می شه عکس به پستت اضافه کرد.

    اگه این جعبه رو دیدی، خوب، می تونی بفهمی پشتیبانی می کنه، ازش استفاده کن! اگه همچین چیزی ندیدی، می تونی به قالبت همچین قابلبتی اضافه کنی.

    حالا قسمت ساده ی ماجرا اضافه کردن این قابلیت به قالبته. فقط با یک کد! ولی قسمت سختش تنظیم css و ویرایش index.php . اگه از پس قسمت دوم بر میای بهت می گم.

    قسمت اول: اینو به function.php اضافه کن

    if ( function_exists( 'add_image_size' ) ) {
    		add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    		add_image_size( 'node-thumb', 218, 136 ,true);
    		add_image_size( 'small-thumb', 161, 100 ,true);
    		add_image_size( 'post-thumb', 350, 217 ,true);	}

    قسمت مهم ماجرا تعیین اسم برای thumbnail ها و تعیین طول و عرض هر کدومه. می تونی هر چند تا که خواستی اضافه کنی و هر کجا که خواستی ازشون استفاده کنی. الگوی استفاده ش اینه: اسم، عرض، ارتفاع
    add_image_size( 'name', $width , $height ,true);

    قسمت دوم: بعد هر کجا که خواستی ازش استفاده کنی اینو داخل loop میاری:

    <?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
    	<span class="thumbnail"><?php the_post_thumbnail('name'); ?></span>
    <?php  } ?>

    اصولاً داخل loop مربوط به فایل index.php

    و بعد هم استایل براش می سازی، تو فایل style.css

    .thumbnail { float:left }

    بقیه ش با خودت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sayres
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ آذر ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۲

    اولین کدی که در بخش دوم نوشتم رو قبل از the_content بنویسید حله.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.