سلام علیکم
من زمانی روی پوشه wp-admin رمز گذاشتم زمانی میخواهم وارد سایت شیم هم رمز میخواهد و در صورت کنسل کردن هم مشکلی پیش نمی اید ولی کاربران رو از سایت میبره مشکل چیه؟
سلام علیکم
من زمانی روی پوشه wp-admin رمز گذاشتم زمانی میخواهم وارد سایت شیم هم رمز میخواهد و در صورت کنسل کردن هم مشکلی پیش نمی اید ولی کاربران رو از سایت میبره مشکل چیه؟
کلا کسی نیست پاسخ بده؟
هر طور دوست دارید
ولی قبلا خیلی سریع تر به پاسخمون میرسیدیم تو انجمن
نمیدونم چی شده
بله 3 تا سوال مطرح کردم هنوز پاسخی نیومده
خوبه
لطفا صبر داشته باشید تا یک نفر به شما پاسخ دهد.
گذاشتن پسورد برروی پوشه wp-admin مهم نیست. میتونید آن را از روی این پوشه بردارید و بجای استفاده از این کار، از افزونه های امنیتی وردپرس استفاده کنید.
سلام علیکم
یک بار نگاه کنید شاید اشتباهی 2 تا پوشه رو انتخاب کردید. یا توی فایل htaccess که داخل public_html هست رو نگاه کنید ببینید کدی شبیه کد زیر وجود داره یا نه
AuthType Basic
AuthName "public_html"
AuthUserFile "/home/ghh/.htpasswds/public_html/passwd"
require valid-user
گذاشتن پسورد برروی پوشه wp-admin مهم نیست.
چرا؟
انجامش که باعث افزایش امنیت میشه.
برای وبسایت هایی که چند نویسنده دارن کلا نمیشه روی wp-admin رمز گذاشت . چون باید این رمز رو همه نویسنده ها داشته باشن این دیگه شد امنیت ؟
دوستان وردپرس امنیت نسبتا خوبی داره من هک شدن وبسایت وردپرسی رو دیدم ولی این کار فقط میتونه تا 1 - 2 ساعت سایت رو بخوایونه (البته اگه مدیر سایت وارد باشه و میزبان سایت سریع پاسخ بده)
پس رمز گذاشتن روی wp-admin رو کلا بیخیال بشید . نمیگم بی تاثیره ولی همچین هم مهم نیس هکرا اونجا ننشستن تا شما رمزو بردارین و هکتون کنن ;)
محتوای اون فایل که گفتید اینه
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
http://forum.wp-persian.com/topic/27623