آیا راهی هست که بشه تشخیص داد یه سایت وردپرس از چه افزونه هایی استفاده میکنه؟
آیا راهی هست که بشه تشخیص داد یه سایت وردپرس از چه افزونه هایی استفاده میکنه؟
ممنون ! :-)
خوب حالا راهی هست که بشه افزونه هایی رو که روی یک سایت نصب شده برداشت و برای سایت خودمون نصب کنیم
mjpt1 گفت:
خوب حالا راهی هست که بشه افزونه هایی رو که روی یک سایت نصب شده برداشت و برای سایت خودمون نصب کنیم
بهتره نام اون افزونه رو در قسمت افزونههای سایت وردپرس جستجو کنید.
مهیار جان یعنی راه دیگه ای نیست . البته می دونم یه جورایی دزدی حساب می شه اما خوب بعضی ها یه سری افزونه رو فارسی کردن و حاضر نیستن بذارن تا دیگران استفاده کنن
اگه قرار باشه بشه پلاگين ها را هم دانلود كرد كه اين كار ميشه هك اون وب سايت و دسترسي به فايلهاي اون !
نه عزيز چنين چيزي امكان نداره .
ولي شما خيلي راحت مي تونيد پلاگينها رو از به روش ديگه اي دانلود كنيد .
تو اون صفحه كه اسامي پلاگين ها رو مشاهده مي كنيد ... كافي است نام پلاگين ها را يادداشت (يا كپي) كنيد و سپس اون پلاگين رو تو سايتهايي كه پلاگينهاي وردپرس رو معرفي مي كنند مثل + يا + يا + يا ... ) جستجو (Serach) كنيد . بي شك به نتيجه مورد نظر خود خواهيد رسيد .
تاپیک خوبی بود - بسی لذت بردیم
البته می شه با محدود کردن دسترسی به اون پوشه افزونه یا پوسته این دیدن رو از کار انداخت
البته می شه با محدود کردن دسترسی به اون پوشه افزونه یا پوسته این دیدن رو از کار انداخت .
نويد راست ميگه ... ولي اكثرا اين كار رو نمي كنند .
از جمله خود نويد !
من باید دسترسی رو محدود کنم ؟
shahvar گفت:
البته می شه با محدود کردن دسترسی به اون پوشه افزونه یا پوسته این دیدن رو از کار انداخت .
از جمله خود نويد !
من کلا با هر چیزی که محدود کنه مخالفم . چه ایرادی داره که کاربران بفمند افزونه های نصب شده چیه ...
navid گفت:
shahvar گفت:
از جمله خود نويد !من کلا با هر چیزی که محدود کنه مخالفم . چه ایرادی داره که کاربران بفمند افزونه های نصب شده چیه ...
تفکر اپن سورسی ها :D
از جمله خود نويد !
خیلی باحاله چون هر ترفندی که پیشنهاد میشه همه میرن اول رو عصرونه امتحان میکنن . :دی
خوب چون عصرونه ماله نویده دیگه و اونم تفکر ابن سورسی داره
بازمتنیابن سورسی
:-P
shahvar گفت:
راحت ترين راه اينه كه به آخر آدرس سايت مورد نظر اين آدرس رو اضافه كني :/wp-content/plugins
به طور مثال براي اينكه بدونيد چه پلاگينهايي روي سايت وردپرس فاسري نصب هست مي تونيد يه نگاه به اين ادرس بندازيد .
این روش دیگه جواب نمیده اکثر سایت ها دسترسی رو میبندن