انجمن


کاستن از کوری ها  (۶ نوشته)

  • vafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۳ آذر ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۳

    سلام دوستان
    من یک تم رو برای سایتی با محتوای خبری آماده کردم که در صفحه اولش حدود ۲۵۰ کوری آمار داده میشه
    میخواستم بدونم که:

    1. آیا مجتمع کردن کدها و استفاده از echo به جای استفاده چند باره از یک تگ(مثل bloginfo>stylesheet_url، تاثیری روی cpu usage و queries داره؟
    2. چطوری میشه چند لوپ رو به یک لوپ تبدیل کرد.(من برای نمایش آخرین پست هر مجموعه از یک لوپ و کوری مربوطه اش استفاده کرده م)
    3. استفاده از include,get_header,get-sidebar,get_footer,... برای ابجکتهام، تاثیر منفی در اجرای سرور میگذاره با مثبت؟
    4. کشی سراغ دارید که رو ISS کار بکنه؟
    5. استفاده از Template Hierarchyها تاثیر + یا - میگذاره؟
    6. کند ترین عوامل اجرایی در ورد پرس چی هستن؟ مثلا time یا excert یا ...
    7. با چه کدی میتونم سرعت اجرای هر لوپ رو جداگانه ببینم؟
  • vafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۳ آذر ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۹

    این موارد بالا رو مطرح کردم چون هاست هرازچند گاهی سرویسشو به روم unavailable میکنه
    shar news dot com
    همونطور که در footer زدم، در صفجه اصلی 247 Queries دارم.
    زیاده؟ غیر عادیه؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۴ آذر ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۸

    آره ... ۲۴۷ تا زیاده ... افزونه هارو غیرفعال کن ببین چندتا می شه

  • vafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۰

    کسی جوابی برای اون ۷ مورد بالایی نداره؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۹ آذر ۱۳۸۷ - ۰۳:۱۶

    ۱- منظورتون رو از مجتمع کردن کدها متوجه نمی‌شم٬ در کل هرچی کمتر از توابعی مثه bloginfo استفاده بشه سرعت بالاتر می‌ره. البته تاثیرش خیلی کم هست.

    ۲- نمی‌تونین برای این‌کار از یک حلقه استفاده کنین.

    ۳- می‌تونین به‌جای اون توابع از دستور جایگزین زیر استفاده کنین٬ که مقداری سرعت اجراش بیشتر هست:
    include (TEMPLATEPATH . '/footer.php');

    ۴- ISS یا IIS ؟

    ۵- از نظر منطقی استفاده از سلسله مراتب پوسته٬ روی سرعت باید تاثیر مثبت داشته باشه٬ طبق این نمودارها: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy

    ۶- اطلاع دقیق ندارم در مورد توابع٬ ولی فکر می‌کنم هرجا برچسب‌ها (tags) و دسته‌بندی‌ها صدا زده بشن حجم عملیات از جانب پایگاه داده بیشتر باشه.

    ۷- برای دیدن سرعت اجرای هر عملیاتی توی php می‌تونین از روند زیر استفاده کنین:

    $start = microtime();
    \\ here is the operations
    $end = microtime();
    $opration_time = $end - $start;
    echo $opration_time . ' seconds';

    یعنی زمان رو قبل از آغاز عملیات توی یه متغیر ذخیره می‌کنین و زمان رو بعد از اتمام عملیات به‌همچنین و با تفریق اون‌ها زمان اجرای عملیات به‌دست میاد.

  • vafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۹ آذر ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۱

    ۴- IIS
    حالتهای مختلف استفاده از .httaccess و Error 404 رو استفاده کردم، نشد! الان کش هم نمیشه ران کرد :[[
    7- عالی بود مرسی
    ---
    گناهکار به‌غیر از خودش٬ به داده ما هم می‌رسه!

درباره‌ی این موضوع