من امشب بروزرسانی کردم ولی بعد از بروز رسانی این نوشته : شما وردپرس نگارش (3.6-alpha) گسترش یافته را به کار گرفتهاید٬ ایول! پس بهروز باشید.
مشکلی وجود داره؟؟بعضی ها میگن باگ اره
سلام
متاسفانه برای منم همین مشکل پیش اومده و با به روز رسانی خودکار نگارش مخصوص توسعهدهندگان و 3.6 نصب شده لطفاً راه برگشت به نسخه 3.5 نهایی رو بگید ... ( از سایت قبل از آپدیت بک آپ نگرفتم ) منتظر راهنمایی شما هستم ...
سلام خسته نباشید
من همین مشکل رو پیدا کردم
از wp-config بک آپ گرفتم
بعد ورژن 3.5 انگلیسی رو دانلود کردم روی هاست Replace کردم بعد نکته اینجاست که دوباره نصب نکردم چون اگه نصب میکرم دیتیبیس پاک میشد
اومدم فایل wp-config رو Replace کردم و سایت اومد بالا وارد مدیریت شدم از خواست پاشگاه داده رو بروز کنم کلیک کردم به روز شد و مشکل حل شد
البته این رو هم ذکر کنم که ورژن 3.5 سرور لود بالایی رو ایجاد میکنه و سایت کند میشه
من نسخه فارسی رو به صورت دستی هم دانلود کردم ریختم اما بازم درست نشد و همین مشکل رو داره لطفاً اصلاح کنید ممنون میشم ...
کسی نیست به ما کمک کنه
لطفا
این مشکل من
رو هم اگه بلدید کمک کنید
من از داخل خود ورد پرس زدم که خودکار بروز رسانی بشه و الان انگاری هیچ کاری انجام نمیده
و مونده میرم تو سایت میگه در حال بروز رسانی 1 دقیقه دیگر مراجعه رمایید
الان در همین حال مونده
دریافت بهروزرسانی از http://fa.wordpress.org/wordpress-3.5-fa_IR.zip…
گشودن (باز کردن) بسته بهروزرسانی…
در حال بازبینی پروندههایی که از حالت فشرده خارج شدهاند…
راهاندازی تازهترین نگارش…
چیکار کنم
شما بهدرستی وردپرس ۳.۵ رو نصب کردین. فقط به دلیل یک سهلانگاری که از سوی تیم وردپرس اصلی انجام شده بود، همهی نگارشهای ترجمه (فارسی، آلمانی، فرانسوی و...) با عبارت ۳.۶ آلفا مواجه میشن.
به هیچ عنوان مشکلی وجود نداره و نیازی به نصب دوبارهی وردپرس نیست.
خوب بعد از آپدیت این پیام رو بهم داد
بهروزرسانی خودکار وردپرس با شکست مواجه شد - لطفاً دوباره برای بهروزرسانی اقدام کنید.
بعد که کلیک کردم این رو نوشته
شما از نگارش مخصوص توسعهدهندگان استفاده میکنید. شما میتوانید به آخرین نگارش شبانه (مخصوص توسعهدهندگان) بهصورت خودکار ارتقا دهید یا بهصورت دستی آنرا دریافت کرده و نصب نمایید:
الان چیکار کنم یکی طریقه دانگرید کردن به نسخه 3.4.2 رو نداره ؟
ورژن شبانه انگلیسی هستش!
و این مشکلات که گفتین مشکلی نیست این مشکل در فارسی سازی وردپرس هستش!
ورژن شبانه هیچ فرقی با این 3.6 نداره خبالتو راحت تا حالا مشکلی پیش نیومده
مشکلی وجود نداره به احتمال زیاد بعد از بروزرسانی بعدی این پیغام نمایش داده نخواهد شد
آقایون برا من هم دقیقا همینطوری شده و نوشته شما از ورژن مخصوص توسعه دهندگان استفاده می کنید بعد از به روز رسانی دیگه قسمت دیداری ادیتورم کار نمیکنه و فقط HTML می شه وارد کرد و چند تا از افزونه هام هم همینطور.
روشی برای داونگرد وجود نداره؟
یا مشکل حل میشه؟
سلام خدمت دوستان
من از افزونه CKEditor for WordPress استفاده میکردم که پس از بروز رسانی وردپرس به ورژن 3.6، در ویرایش نوشته ها به مشکل خوردم، طوری که فعال بودن افزونه مانع از نمایش قسمت "دیداری" ویرایش میشه.
میخواستم بدونم مشکل کجاست؟؟؟
همین طور وقتی افزونه رو غیر فعال میکنم و با ویرایش گر پیشفرض خود وردپرس کار میکنم، به سه مشکل بر میخورم:
اول اینکه وقتی به کلمه یا جمله ای لینک میدم، بعد از به روز رسانی، پایین و بالای خط لینک داده شده رو فاصله میده
----
دوم اینکه بعد لینک دادن و دوبار به روز رسانی، لینک به کلی پاک میشه
----
سوم اینکه وقتی لینک میدم، به صورت مستقیم عمل نمیکنه و لینک رو ادامه ادرس سایت میاره
ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکم کنه
با توجه به اینکه نگارش شبانه برای توسعه دهندگان وردپرسه
بهتره از نگارش stable وردپرس استفاده کنید.
وردپرس رو از سایت wordpress.org دانلود کنید.
در اینجا نسخه 3.5 قرار داده شده،
و به صورت دستی جایگزین فایلهای کنونی وردپرس کنید.
با سلام
من هاستمو عوض کردم اما مشکلی که پیش اومده اینه که نام عکسارو فارسی زدم عکسارم آپ کردم اما چون فارسی بود سیستم نمیشناسه و نمایش داده نمیشه از اساتید کسی هس جواب بده من جطوری حلش کنم؟
اینجوری شده اسم شون
�_�_�_�_�_�_�_-260x166.jpg
من که تازه رو یه سرور نصب کردم هم همین جوریه. ضمنا خیلی بخشها مشکل داره مثلا قسمت ابزارک ها کار نمی کنه. یعنی نمی تونی ابزارکهارو ویرایش کنی.
حل مشکل شما در این قسمت
http://forum.wp-persian.com/topic/28464