انجمن


پیغام 403 بعد از آپدیت وردپرس  (۱۱ نوشته)

  • wplan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۸

    سلام. من وردپرس را به آخرین ورژن ارتقاع دادم اما بعد از ارتقاع دیگه نتونستم وارد پنل کاربری بشم. و پیغام زیر داده میشه

    403 Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!

    سطح دسترسی پوشه را از 755 به 777 تغییر دادم ( wp-admin ) اما درست نشد. همچنین کل ایل های وردپرس ورژن قبل هم جایگزین کردم ولی کماکان ایراد داره

    لطفا راهنماییم کنید

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۲

    بهتره که وردپرس رو بصورت دستی بروز کنید.
    سرچ کن تو انجمن هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    wplan
  • دانلود رایگان نرم افزار و بازی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۲

    کل وردپرس رو پاک کن دوباره نصبش کن

  • wplan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۳

    mtkz گفت:
    بهتره که وردپرس رو بصورت دستی بروز کنید.
    سرچ کن تو انجمن هست.

    بصورت دستی اینکارو انجام دادم اما مشکلم رفع نشد.. چه راه حل دیگه ای پیشنهاد میدین ؟

  • wplan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۱

    لطفا پاسخ بدین

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۰

    از cpanel پلاگین هات رو rename کن
    ممکنه یکی از پلاگین هات مشکل ساز شده باشه

  • wplan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۹۱ - ۲۳:۴۲

    mtkz گفت:
    از cpanel پلاگین هات رو rename کن
    ممکنه یکی از پلاگین هات مشکل ساز شده باشه

    تمام پلاگین هارا تغییر نام دادم ولی مشکل حل نشد..! هیچ راه حل دیگه ای نیست ؟ پلاگین خاصی هم نصب نکرده بودم حتی

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۹

    پرمیژن تمام فولدرهات رو 775 بگذار
    فایلهای داخلیشون رو هم 644 بگذار
    اگه باز هم درست نشد اینجا رو ببین

  • wplan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۷

    باز هم نشد!

    دیتابیس را حذف کردم و نسخه انگلیسی را از سایت اصلی نصب کردم. بازم همین ارور داده میشه چرا ؟

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۴

    طبق لینکی که دادم هم انجام دادی ؟

  • wplan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۹

    بله، کدهای دیگه ای هم تست کردم نشد!
    لطفا کد مربوط به htaccess خودتون را برام بزارید و همچنین سطح دسترسی هایی که الان رو پوشه ها گذاشتین

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.