با عرض سلام
بنده دنبال ساخت یک فروشگاه اینترنتی توسط ورد پرس هستم
الان مثل همیشه ناظران عزیز وردپرس می گویند فروم را جستجو کنید و مطلب شما هست در فروم و درباره ی آن بحث شده
من حدود 20 پست تو فروم درباره ی این مسئله پیدا کردم و کامل خواندم اصلا کارم را راه نداخت ...
و می دونم افزونه ای مناسب برای این کار نیست که در سایت اصلی ورد پرس باشه ...
من دنبال افزونه ای شخصی هستم که مثل f-a.ir بشود
یعنی لینک دانلود با پرداخت پول باز شود / البته قبلش هم از کاربر ایمیل بخواد / تا اگر مشکلی در پرداخت بود کد پیگیری درون ایمیل خریدار بیاد تا به مدیران سایت گذارش بدهند و مدیران پس از تایید مشکل خریدار , از چیزی که خریدند ولی دان نشده به ایمیل فرد ارسال کنند وامکانات کامل تر دیگر ;)...
...................................................................................
برای من و دیگران رایگان بودن ارزش نداره اما گران قیمت هم نباشه چون CMS مخصوص فروشگاه نیست و وردپرس هر چی هم باشه فروشگاه ساز نیست و کلی کار میبره تا بشه فروشگاه مجازی پس قیمت این پلاگین نباید بیشتر از 70.000 تومان باشه .
اینها ارزش داره نه قیمتش :
1. فارسی بودن
2. ساده بودن (دارای راهنمای فراسی و پلاگین 100 درصد ایرانی و تعداد گذینه های کم ولی کارا و مفهومی)
3. امنیت
4. ماژول از دو سایت معروف خدمات اینترنتی ملت و سامان (مستقیم و بدون زرین پال و پارس پال و ..)
..................................................................................
کاری هم نداره میشه مرچنت رو با نمایندگان این بانکها یا ثبت یک شرکت با مبلغ حدود 200 تا 300 هزا تومان همه چیزی را فراهم کرد ...
فقط خواهشا راهنمایی بفرمایید که باید چکار کنم ....
با تشکر