دوستان امروز بنده با پیامی مبنی بر بروز رسانی وردپرس دریافت کردم
آخه من اسم ورژن وردپرسم 3.6 بتا را به 2.1 تغییر دادم / به همان روشی که در پست اول اینجا گفتم
خواستم بگم اگه برای درست شدن اسم ورژن از 3.6 بتا به 3.5 تغییر داده اید , این کار وژن کل CMS وردپرس شما رو تغییر میده / یعنی نه تنها از نظر اسمی بلکه واقعا بیشتر پلاگین ها و ممکن باشه بعضی از قالب ها تحت تاثیر ناشی از این تغییر قرار بگیرند ....
اگر شما وژن را به مثلا 11.3 عوض کنید پیام بروز رسانی دریافت نمیکنید مگر با تغییر مجدد آن به ورژن اصلی
اما معمولا پلاگین این شکل عمل می کنند
اگر ورژن 2.2 بود این کار را بکن
اگر وژن 2.6 بود "" "" "" ""
اگر ورژن 3.1 بود "" "" "" ""
و 3.4 به بالا بود "" "" "" ""
خب یعنی پلاگین ها خودشونو با آخرین وژن مچ می کنند
یعنی نباید برای گول زدن و دور زدن فرد شیطونی که سور کد شما را میبینه از اسم وژن های قدیمی تر استفاده کرد که فکر کنه فلان باگ هست و تلاشش بی اثر بمونه بلکه وژن را بالا ببرید تا اصلا فکرش بکل از شیطونی کردن عوض بشه :) :O
البته این راه زمانی تاثیر بر امنیت وبسایت شما خواهد داشت که طرف سیریش نباشه تا سایت شما رو بخواد خدای نا کرده یا دیفیس یا حمله ی دیداس انجام بده و ...
که اکثر هکرها جوجه هکرند و از جایی چیزی یاد میگیرند بعد معمولا میاند ببینند که مثلا وبسایت شما ورژن 3.7 اونقوقت طرف از سایت شما میره تا کسی دیگه رو آزمایش کنه ... در حالی که شاید موفق هم بشه ...
5% امنیت بیشتر هم عددیست
امیدوارم از ترفند جدیدی که من نوشتم به کار شما بیاد
wp-includes و version.php مقابل wp_version = 3.6-alpha بنویسید 3.7
فقط فایل readme.html را یا پاک کنید یا متن و ورژن آن را ویرایش و یا شکل این فایل را تغییر دهید :O
دوستان با توجه به شروع امتحانات دانشگاهم فعلا به اینترنت سر نمیزنم
برای شما آرزوی موفقیت روز افزون دارم
تا بعد
خدا نگهدار