سلام،
من وردپرس رو نصب كردم بدون هيچ مشكلي. از همين سايت خودتون دانلود و نصب كردم. چند وقت پيش....
اخيرا متوجه شدم كه كامپيوترم ويروسي ميشه. با كمي پيگيري متوجه شدم اين ويروس از سايت خودم مياد. كمي كه تحقيق كردم ديدم يك خط كد اضافي در فايل Index.php گذاشته شده كه يه فايلي رو روي كامپيوتر بازگذاري ميكنه. اسم فايل گاهي عوض ميشه ولي اكثرا يه فايل با نام load.exe يا يه فايل PDF هست. من اسم فايل رو اينطور متوحه شدم كه گاهي اوقات كه وارد سايت ميشدم، دانلود منيجر شروع به دانلود خودكار يه فايل ميكرد كه در اصل نبايد اينطور ميشد بلكه بايد نصب ميشد بدون اينكه كاربر چيزي بفهمه (كه در اكثر مواقع هم ويروس با موفقيت نصب ميشد و هيچ دانلودي اجرا نميشد)
مشكل اينجاست: من وقتي اون كد رو از فايل Index.php برداشتم، درست شد. اما بعد از چند لحظه متوجه شدم دوباره اون كد مياد. تازه فقط تو صفحه index.php نيست! بلكه در صفحه اول مديريت هم اون خط كد در سورسش مشاهده ميشه. بعلاوه توي تمام فالب ها هم اون خط كد هست. من اون خط كد رو دقيقا يادم نمياد، ولي ميدونم <Iframe> داشت (يا يه چيزي تو همين مايه ها).
در داخل اون تگ <frame>، يه لينك به اين سايت بود. فقط لينك رو نگاه كنيد به هيچ عنوان باز نكنيد كه ويروسي ميشيد:
h-t-t-p-://thedeadpit.-c-o-m-/load.php?id=3041508
با فاصله گذاشتم كه كسي باز نكنه. در هر حال، چي كار كنم؟ هر چي اون خط كد رو پاك ميكنم باز هم اون خط مياد.
مشخصات ويروس:
يه ويروس كاملا ناشناخته كه تمامي آنتي ويروس ها رو از كار ميندازه، بعلاوه اگر به اينترنت وصل باشيد، شروع به دانلود فايلهاي ويروس ميكنه.
از مزاياي ديگه اش اينه كه نميذاره هيچ فايل آنتي ويروسي دانلود بشه (و هيچ آنتي ويروسي نصب نميشه).
مشخصات ويروسهايي كه بعد از آلوده شدن سيستم شما به طور خودكار شروع به دانلود ميكنه:
Safe Mode رو از كار ميندازه. گاهي هم باعث ميشه هيچ برنامه اي اجرا نشه (وقتي برنامه اي اجرا ميكني، اون برنامه هي اجرا و هي بسته ميشه، چند بار در هر ثانيه). پر شدن درايو ويندوز. از كار انداختن System Restore و....
ويروس اصلي به هيچ عنوان فابل تشخيص نيست (يعني تو Process ديده نميشه.)
تنها راه تعويض ويندوز هست.
حالا اين ها همه به درك، چطوري از تو سايتم برش دارم و كاري كنم دوباره اون كد تو Index.php ظاهر نشه؟