انجمن


تغییر تم  (۹ نوشته)

  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۱

    سلام
    آقا ما از بزرگان وردپرس یک اشکال شرعی میخوایم بپرسیم
    میخوام بدونم میشه کاری کرد که با کلیک روی عنان مطالب نوشته شده در ورد پرس اون خبر در یک پنجره دیگه باز شه مثل کاریکه با کلیک راست و گزینهOpen link in a new tab یا Open link in new windows انجام میشه؟؟ برای پوسته سبز ساده یا پوسه های اصلی خود وردپرس میخوام
    تم مورد نظر من سبز سادست که روی http://www.parsagri.com پیاده کردم

  • Ir-Graphic

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۵

    اگر میخواهید که کل لینکهاتون این طوری باشه باید کدای قالبپ دست کاری کنید
    اما اگر نه میخواهید لینک مورد نظرتون این طوری باشه هنگام ثبت لینکتون گزینه هدف را به 'نمایش پیوند در پنجره جدید' قرار دهید.

  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۸

    نه میخوام که عنوان مطلب که کلیک میشه بره صهدیخصس جدید باز کنه یعنی همون کل لینکا

  • مهدی سالاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۹
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۹

    دوست عزیز یک جستو جو می کردید بد نبود .
    http://forum.wp-persian.com/topic/2482?replies=5#post-19987

  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۴

    نه دوست من نمی خوام ادامه مطلب رو در یک صفحه جدید باز که میخوام با کلیک روی title بره به یک صففه جدید و پست رو باز کنه

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۸

    در فایل index.php خط زیر رو پیدا :
    <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" class="tooltip" rel="bookmark" title="نوشته شده در تاریخ <?php the_time('j F Y') ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>

    و به زیری تغییر بدید :
    <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank" class="tooltip" rel="bookmark" title="نوشته شده در تاریخ <?php the_time('j F Y') ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>

  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۵

    نوید جان دمت گرم ایول داداش خیلی هوادارت شدم

  • maya

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۳
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۱

    کدوم فایل index
    ایندکس های فایل من کدهای زیادی نداره
    <?php

    // SO clean...

    ?>
    کل کدهاش همینه

  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۳

    تمت چیه؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.