saman9074
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۱
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۸
سلام به دوستان هنگامی که وارد پیشخوان می شم خطای زیر رو میده از وقتی انتقال دادم به هاست جدید این مشکل پیش اومده
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/quranmo1/public_html/wp-includes/post.php on line 3588
از دوستان خواهش می کنم کمک کنن
saman9074
آفلاین
عضو
#
۱۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۸
;
saman9074 گفت:
سلام به دوستان هنگامی که وارد پیشخوان می شم خطای زیر رو میده از وقتی انتقال دادم به هاست جدید این مشکل پیش اومده
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/quranmo1/public_html/wp-includes/post.php on line 3588
از دوستان خواهش می کنم کمک کنن
یعنی کسی نیست جواب من رو بده؟ از دوستان عزیز خواهش می کنم بگین این مشکل از چیه و چطوری حل میشه؟
mikhak
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۱۳
#
۱۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۵
خوب انگاری موقع انتقال به فایل های وردپرست لطمه ای وارد شده خوب فایل های قدیمی رو حذف و آخرین نسخه از وردپرس رو دانلود و نصبش کن . البته مراقب باش پوشه های wp-content و wp-uploads رو حذف نکنی همنیطور wp-config
با تشکر
saman9074
آفلاین
عضو
#
۱۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۰
mikhak گفت:
خوب انگاری موقع انتقال به فایل های وردپرست لطمه ای وارد شده خوب فایل های قدیمی رو حذف و آخرین نسخه از وردپرس رو دانلود و نصبش کن . البته مراقب باش پوشه های wp-content و wp-uploads رو حذف نکنی همنیطور wp-config
با تشکر
دوست عزیز درست نشد همه رو پاک کردم ودوباره نصب کردم اما بازم خطا میده از چی می تونه باشه؟
saman9074
آفلاین
عضو
#
۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۰
کسی نیس کمک کنه؟ این خطا ها مال چیه؟ تو قسمت مدیریت این خطا وجود دارد
این خطا مال یه سایته.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/quranmo1/public_html/aseman-abi.ir/wp-includes/post.php on line 3601
این ماله یک سایته دیگه است