انجمن


ناپدید شدن کل محتویات در صفحه افزونه ها  (۵ نوشته)

  • mahbod

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۸۷ - ۲۲:۳۲

    سلام، نسخه ی وردپرسم را به 2.7 ارتقا دادم. همه چیز به خوبی انجام شد. اما زمانی که تمام افزونه هایم را چک زدم و گزینه فعال کردن را کلیک کردم، تمام محتویات صفحه ناپدید شد!!! البته ظاهرا افزونه ها وجود دارند و فعال هم هستند( از بخش ویرایشگر افزونه ها میشود فهمید) اما در خود صفحه افزونه ها هیچ چیز وجود ندارد!

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۹

    یه عکس ازش اینجا بزارید ... با یه مرورگر دیگه امتحان کنید ببینید هنوز هم مشکل هست یا نه ...

  • mahbod

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۷

    با IE هم امتحان کردم همونطوریه.
    اینم عکسش:
    http://picasaweb.google.com/mahbod49/Wordpress#5281124822934258994

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۴

    زمانی که نسخه‌ی قبلی رو ارتقا دادید، نسخه قبلی رو حذف کردید ؟

  • mahbod

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۸

    حذف؟ متوجه منظورتون نمیشم. بصورت دستی wp-admin و wp-include را دلیت کردم، نسخه 2.7 را بارگزاری کردم و ویرایش فارسی را هم اضافه کردم. حد اقل 5 مرتبه تا حالا به این روش ارتقا دادم. فکر نمیکنم اشتباهی کرده باشم چون همه چیز خوب کار میکنه ظاهرا

درباره‌ی این موضوع