سلام دوستان
چند مدتیه که برام نظرات خارجی میاد که یا به خط انگلیسی یا به خط روسی هستن حتی دیشب برام 140 تا ایجور پیامی اومد:
wmqcksptubohbi, Vigrx portugal, qmUHsJC.
باید چکارش بکنم ؟ آیا اینها هکر هستن ؟
سلام دوستان
چند مدتیه که برام نظرات خارجی میاد که یا به خط انگلیسی یا به خط روسی هستن حتی دیشب برام 140 تا ایجور پیامی اومد:
wmqcksptubohbi, Vigrx portugal, qmUHsJC.
باید چکارش بکنم ؟ آیا اینها هکر هستن ؟
نه ، اینها اسپم هستند و تنها راهش حذف اونها یا استفاده از پلاگینهایی است که برای دیدگاه ها کچپا میزارن ، هستش
منم که اکسمیت دارم بازم واسم از این نظرات مزخرف میاد ... ا دیشب تا حالا نزدیک به صدتا نظر که انگلیسی نوشته شده بود البته چرت و پرت نبود ... جملات انگلیسی بود ... اما هیچ ربطی نداشت
منم همشو هی جفنگ میکنم و حذف میکنم
یک راه حل بسیار مناسب داره اون هم از استفاده از افزونه کپچا هستش :
http://wordpress.org/extend/plugins/captcha
نصب کن و راحت از شر مزاحم ها .
اگه قالبت از اون افزونه پشتیبانی میکرد که هیچ وگرنه کد زیر رو تو چرخه کامنتها بذار :
<?php if( function_exists( 'cptch_display_captcha_custom' ) ) { echo "<input type='hidden' name='cntctfrm_contact_action' value='true' />"; echo cptch_display_captcha_custom(); } ?>
با تشکر
برای سایت منم میاد اینا ربات ها هستن میتونی فرمهاتو خودت با php بسازی راحت بشی
window گفت:
برای سایت منم میاد اینا ربات ها هستن میتونی فرمهاتو خودت با php بسازی راحت بشی
نیازی به کدنویسی نیست !
افزونه ای که همراه با خوده وردپرس هست رو نصب کنید کافیه .
افزونه ی اکیسمت منظورمه که فقط باید API کد داشته باشید که با عضویت رایگان در سایتش میتونید این کد رو به راحتی در کمتر از 1 دقیقه بگیرید :)
بدرود
اکسمیت جواب میده، برای سایت من هم میاد
arshawin گفت:
اکسمیت جواب میده، برای سایت من هم میاد
# نوشته شده: ۱ سال پیش از بالا آوردن تاپیک های قدیمی خود داری کنید در صورتی که از تاپیک ها به نتجیه نرسیدین با عنوان مناسب تاپیک جدید ایجاد کنید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت