kazar
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۲
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۲۹ آذر ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۷
سلام به همگی
من میخواستم یه تغییراتی تو قالب Kubric بدم و اون رو برای وبلاگم بذارم . اما موفق نشدم ! میخوام فایل های تصویری که تو این قالب استفاده شده رو تغییر بدم و عکس های خودم رو جایگزینش بکنم . حالا اگر کسی میتونه این کار رو برام انجام بده یه ایمیل بهم بزنه تا فایل ها رو برایش بفرستم .
با تشکر .
kazar
آفلاین
عضو
#
۲۹ آذر ۱۳۸۷ - ۲۳:۴۷
اگه یه کم زودتر لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم .
مهدی سالاری
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۲۹
#
۲۹ آذر ۱۳۸۷ - ۲۳:۴۹
خوب مثلا کدوم فایل ها و یا عکس ها
بگید تا راهنمایی تون کنیم دوست عزیز :-)
kazar
آفلاین
عضو
#
۳۰ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۹
کل عکس هایی که توی فولدر images هست . من عکس های خودم رو جایگزینش کردم ولی وردپرس قالب رو نشناخت . :-|
مهدی سالاری
آفلاین
عضو
#
۳۰ آذر ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۳
آدرس صفحه ای که تغییرات رو دادید رو بدید .
kazar
آفلاین
عضو
#
۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۹
ببخشید مثل این که درست متوجه نشدید ! من بعد از این که فایل ها رو جایگزین کردم و قالب رو به هاست فرستادم وردپرس اون قالب رو نشناخت . حالا من آدرس کدوم صفحه رو بدم ؟ من که قالب تغییر یافته رو تو وب ندارم .
مهدی سالاری
آفلاین
عضو
#
۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۲
من برای تست عکس های قالب کوبریک فارسی رو کمی تغییر دادم و بعد روی لوکال هاست امتجانش کردم و مشکلی نداشتم . باید دقت داشت که فایل ها رو جایگزین کنید و فایلی رو کم یا زیاد نکنید و اینکه نباید فایل های قالب مخصوصا style.css رو حذف و یا اگر زبان های مثلCss و PHP یادندارید اونها رو دست کاری کنید . شما غیر از عکس ها در فایل های دیگه هم دست بردید ؟
بعد از اینکه قالب رو در سرور تون و بخش پوسته ها سیستم وردپرس آپلود کردید آیا پیغام خاصی هنگام فعال کردن می داد یا اصلا قالب رو در لیست پوسته نشون نمی داد ؟
kazar
آفلاین
عضو
#
۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۱
قالب رو نشون نمیداد . من به فایل های دیگه دست نزدم .
مهدی سالاری
آفلاین
عضو
#
۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۱:۰۴
همون قالب رو اینجا بزارید تا تست کنم .
kazar
آفلاین
عضو
#
۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۵
مهدی سالاری
آفلاین
عضو
#
۱ دی ۱۳۸۷ - ۲۲:۵۸
مهدی سالاری
آفلاین
عضو
#
۱ دی ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۲
دوست عزیز شما فایل Style.css قالب یعنی یکی از حیاتی ترین فایل های قالب رو پاک کردید . چطور انتظار دارید که پوسته کار کنه. من در همین تاپیک از شما سوال کردم که آیا فایلی رو دستکاری کردید و حتی اسم اون فایل رو هم آوردم و شما گفتید نه , شما حتی فایل های image.php و single.php را هم پاک کردید این یعنی اگر هم پوسته توسط سیستم شناخته می شد به هیچ وجه بدرد نمی خورد . حالا به هرجهت من با اضافه کردن اون سه فایل به قالب شما تونستم اون رو به سیستم بشناسونم و همین طور بعنوان قالب سیستم انتخابش کنم . شما هم اینکار رو بکنید . البته طراحی عکس ها هم از لحاظ اندازه کمی مشکل داشتند ( اسکرین شات پوسته http://uplod.info/viewer.php?file=sn1ly12krwhh1urhhf.png )
kazar
آفلاین
عضو
#
۲ دی ۱۳۸۷ - ۰۳:۵۲
راستش من اصلا به فایل های پوسته دست نزدم ! فقط عکس های خودم رو جایگزین کردم . فایل هایی به نامimage.php ، single.php ، Style.css رو توی پوسته ای که از وردپرس فارسی دانلود کردم ، ندیدم . اگه فایل های کامل رو برایم ایمیل کنید ازتون ممنون میشم . ;-)
ایمیل من : mail[dot]kazar[at]gmail[dot]com
مهدی سالاری
آفلاین
عضو
#
۲ دی ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۳
نمی دونم منظورتون از ندیدم چیه . فکر می کنم هیچ پوسته وردپرسی نمی تونه بدون فایل style.css باشه . single.php هم اگر نباشه یعنی مطلب های شما نمی تونن در یک صفحه به صورت تنها و یا ادامه مطلب نمایش داده بشن . image.php هم در ورژن های جدید تر این پوسته بهش اضافه شده . برای نمایش عکس های آپلود در برگه ثابتشون هست . شما می تونید پوسته رو از اینجا بگیرید http://wp-persian.com/get/themes/kubric.zip و فایل های نام برده رو به پوسته خود اضافه کنید و یا اینکه پوسته رو دریافت کنید و عکس ها تون رو جایگزین کنید .
kazar
آفلاین
عضو
#
۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۶
اینجا رو ببینید :
http://www.gigaimage.com/images/dbmaxjmmsmpf6da6jtuq.png
اگه همین فایل های ناقص رو برام بفرستید ممنون میشم .
kazar
آفلاین
عضو
#
۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۹
اینجا رو ببینید :
http://www.gigaimage.com/images/dbmaxjmmsmpf6da6jtuq.png
اگه همین فایل های ناقص رو برام بفرستید ممنون میشم .
مهدی سالاری
آفلاین
عضو
#
۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۶
kazar
آفلاین
عضو
#
۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۵
مهدی سالاری
آفلاین
عضو
#
۲ دی ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۳
اگر مشکلتون حل شده وضعیت تاپیک رو به حل شده تغییر بدید . :-)