سلام دوستان من میام عکس تو نوشتم بار گذاری کنم ارور میده که خطایی رخ داده است دوباره امتحان کنید چندین بار امتحان کردم ولی درست نشد دوروزه من این مشکل رو دارم کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
سلام دوستان من میام عکس تو نوشتم بار گذاری کنم ارور میده که خطایی رخ داده است دوباره امتحان کنید چندین بار امتحان کردم ولی درست نشد دوروزه من این مشکل رو دارم کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
اگر خطا با این عنوان است که :
خطا ! تصویر شما به پوشه ی :فلان منتقل نشد
HTTP
مربوط به هاست و هاستینگه . یک قابلیت بود که باید فعال بشه ... یادم نیست چی بود :D
ولی با هاستینگ در میون بذارید .
سلام
نه به این صورت هستش ارور
خطایی هنگام بارگذاری پرونده پیش آمده. دوباره تلاش کنید.
بازم از هاستینگه به نظرتون؟
هنگام آپدیت مشکل پیش اومده .
با حفظ دیتابیس و پوشه ی تصاویر ، وردپرستون رو مجددا نصب کنید . آخرین ورژن رو دریافت کنید و سپس نصب کنید و مشخصات دیتابیس قبلی رو وارد کنید :)
باشه ممنون از راهنماییتون
برای تشکر کردن لطفا از کلید تشکر استفاده کنید!
موفق باشید
سلام من هر کاری میکنم نمیتونم عکسی رو که بعد از نوشتن مطلبم اپلود می کنم رو جایی که میخوام قرار بگیره بزارم..مثلا می خوام جلوی تصویر بزارم..اون پایین تصویر قرار می گیره...چی کارکنم؟
amin_atash66 گفت:
سلام من هر کاری میکنم نمیتونم عکسی رو که بعد از نوشتن مطلبم اپلود می کنم رو جایی که میخوام قرار بگیره بزارم..مثلا می خوام جلوی تصویر بزارم..اون پایین تصویر قرار می گیره...چی کارکنم؟
1- لطفا برای پرسش جدید خودتان یک تاپیک ایجاد کنید .
2- پس از آپلود تصویر با کشیدن تصویر به مکان دلخواه و رها کردن اون میتونید جابجا کنید .