hossputer
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۷
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۸
سلام
دوستان عزیز سایته من با چند ورد پرس کار میکند ( یعنی چند تیکه است ) حالا من هر هفته باید فوتر رو تغییر بدم . و خیلی سخته که بخوام 5 تا فوتر رو برم دونه دونه تغییر بدم . از جهتی میدونید که آدرس لود شدن فوتر بصورت کد
<?php get_footer();?>
در ایندکس سایته من است . حالا من چطوری میتونم این کد رو تعییر بدم به آدرس دلخواه خودم ( مثلا فولدره اصلی هاست ) که اونجا فوتر رو بزارم و به همه سایتام بگم که برن از اونجا لودش کنن ؟ اینطوری با تغییر این اصلیه همه عوض میشن
ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۲۹
#
۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۸
منظورتون اینه که شما 5 تا سایت دارید یا اینکه از وردپرس شبکه استفاده میکنید ؟
اگر از وردپرس استفاده کردین برای 5 تا سایتتون بهتر اینه که داخل همون قالبتون باشه و 5 تا رو ادیت کنید !!
بنده راهی برای این کار ندارم !!
hossputer
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۷
#
۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۲
م
IMDe گفت:
منظورتون اینه که شما 5 تا سایت دارید یا اینکه از وردپرس شبکه استفاده میکنید ؟
اگر از وردپرس استفاده کردین برای 5 تا سایتتون بهتر اینه که داخل همون قالبتون باشه و 5 تا رو ادیت کنید !!
بنده راهی برای این کار ندارم !!
مرسی رفیق از راهنماییت
والا من زیاد وارد نیستم و بالای سایتم خواستم 5 قسمت داشته باشه ! یعنی مثلا صفحه نخست و یک سری صفحه های دیگه و میخواستم که مطالبشون مجزا باشه ( یه جور دسته بندی ) برای همین 5 تا ورد پرس نصب کردم چون قالبمم خودم به سختی نوشتم از پایه .
حالا مشکلم این شده .
مرسی ار راهنماییت ولی اگه میشد یه جوری فوتره همه رو یکی کرد خیلی خوب میشد
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۲۹
#
۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۲
راهی نیست . یعنی بنده با چند سال کار چنین چیزی ندیدم !!
اما چرا از یک وردپرس استفاده نکردین ؟
میتونستید چند تا برگه ایجاد کنید برای اون کارها . یا با تهیه ی یک فایل مشابه فایل page.php یا index.php و تغییر محتوای اون با داشتن یک وردپرس چندین قسمت ایجاد کنید .
اگر هم مطالب نوشتنی داشته باشید برای هر کدوم از اون قسمت ها ، با گشتن در انجمن و نت و جستجو درباره ی ارسال مطالب به برگه ی خاص در وردپرس ، میتونید این کارو بسیار آسان انجام بدین .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
hossputer