انجمن

تغییر آدرس لود شدن فوتر  (۴ نوشته)

• hossputer

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۸

سلام

دوستان عزیز سایته من با چند ورد پرس کار میکند ( یعنی چند تیکه است ) حالا من هر هفته باید فوتر رو تغییر بدم . و خیلی سخته که بخوام 5 تا فوتر رو برم دونه دونه تغییر بدم . از جهتی میدونید که آدرس لود شدن فوتر بصورت کد

<?php get_footer();?>

در ایندکس سایته من است . حالا من چطوری میتونم این کد رو تعییر بدم به آدرس دلخواه خودم ( مثلا فولدره اصلی هاست ) که اونجا فوتر رو بزارم و به همه سایتام بگم که برن از اونجا لودش کنن ؟ اینطوری با تغییر این اصلیه همه عوض میشن

ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه

• ایران وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۸

منظورتون اینه که شما 5 تا سایت دارید یا اینکه از وردپرس شبکه استفاده میکنید ؟

اگر از وردپرس استفاده کردین برای 5 تا سایتتون بهتر اینه که داخل همون قالبتون باشه و 5 تا رو ادیت کنید !!

بنده راهی برای این کار ندارم !!

• hossputer

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۲

م

IMDe گفت:
    منظورتون اینه که شما 5 تا سایت دارید یا اینکه از وردپرس شبکه استفاده میکنید ؟

اگر از وردپرس استفاده کردین برای 5 تا سایتتون بهتر اینه که داخل همون قالبتون باشه و 5 تا رو ادیت کنید !!

بنده راهی برای این کار ندارم !!

مرسی رفیق از راهنماییت

والا من زیاد وارد نیستم و بالای سایتم خواستم 5 قسمت داشته باشه ! یعنی مثلا صفحه نخست و یک سری صفحه های دیگه و میخواستم که مطالبشون مجزا باشه ( یه جور دسته بندی ) برای همین 5 تا ورد پرس نصب کردم چون قالبمم خودم به سختی نوشتم از پایه .

حالا مشکلم این شده .

مرسی ار راهنماییت ولی اگه میشد یه جوری فوتره همه رو یکی کرد خیلی خوب میشد

• ایران وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۲

راهی نیست . یعنی بنده با چند سال کار چنین چیزی ندیدم !!

اما چرا از یک وردپرس استفاده نکردین ؟
    میتونستید چند تا برگه ایجاد کنید برای اون کارها . یا با تهیه ی یک فایل مشابه فایل page.php یا index.php و تغییر محتوای اون با داشتن یک وردپرس چندین قسمت ایجاد کنید .

اگر هم مطالب نوشتنی داشته باشید برای هر کدوم از اون قسمت ها ، با گشتن در انجمن و نت و جستجو درباره ی ارسال مطالب به برگه ی خاص در وردپرس ، میتونید این کارو بسیار آسان انجام بدین .

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hossputer

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.