درود و خواهش . بنده وظیفه ی خودم رو انجام میدم .
من نمیدونم چطوری باید بکاب بگیرم ! یعنی فرضا من از دایرکت ادیمنه هاستم میتونید زحمت بکشید بصورت اجمالی توضیح بدین چطوریه !
بنده تاحالا دایرکت ادمین کار نکردم و نمیدونم چه قسمت هایی برای بک آپ داره . اما در سی پنل ، دو تا گزینه هست با نام های " Backup Wizzard " و " Backups " که در داخل این ها میتوان به صورت فول بک آپ ( کل فایل و دیتابیس و ایمیل و ... ) و هم تنها دیتابیس و یا ایمیل و ... را به صورت جداگانه بک آپ تهیه کرد و دانلود کرد .
+ اگر نمیخواهید دانلود کنید ، افزونه ی Better wp security به شما کمک میکنه که از دیتابیس سایتتون بک آپ داشته باشید . و تنظیم کنید که این بک آپ ها به ایمیلتون ارسال بشه . همچنین قابلیت تنظیم دوره های بک آپ هست .
برای مثال میتونید تنظیم کنید که هر 2 روز یک بار بک آپ از دیتابیس تهیه و به ایمیلتون ارسال بشه . تا در صورت نیاز دریافت و نصب کنید .
یک سواله دیگه هم اینکه منظورتون از تنظیم چیه دوست عزیز . افزونه نصب کردم
شما پس از نصب افزونه ها ، به صورت متوسط در قسمت تنظیمات (در منوی سمت راست پیشخوان) گزینه هایی برای تنظیم افزونه ها دارید .
اگر better wp security رو نصب کردین ، در همون منوهای سمت راست پیشخوان ، گزینه ای اضافه میشه بالای گزینه ی "وردپرس فارسی" که میتونید از اونجا تنظیمش کنید افزونه رو .
پاگنی
اکه منظورتون pagenavi هست که نام فارسیش پیج نیوی میشه :)
و والا فایله htaccess رو نمیدونم کجاست
این فایل در حالت عادی قابل مشاهده نیست .
در سی پنل گزینه ای برای مشاهده ی فایل مخفی هست .
شما هنگام ورود به فایل منیجر اگر گزینه ای با متن "view hide files" یا عبارات این چنینی مشاهده کردین ، اون رو تیک کنید . و بعد از انجام این عمل شما در همان مکانی که وردپرس را نصب کرده اید ، درست در مکانی که فایل wp-config.php هست ، همونجا موجوده .
فقط در ویرایش اون دقت کنید .
پیش از ویرایش اون حتما از محتویاتش بک آپ تهیه کنید (در فایل نوت پد ذخیره کنید تا نیاز شد سریعا جایگزین کنید)
تشکر هم فراموش نشه انگشتم درد گرفت :D