ninja506
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۸
دوستان سلام
متاسفانه پسورد سایت وردپرسی من هک شده و وقتی که می خوام وارد پیشخوان سایت بشم هرچی که پسورد خودمو می زنم ارور می ده و از قسمت درخواست پسورد جدید هم که اقدام می کنم ایمیلی حاوی پسورد جدید برام ارسال نمی شه و احساس می کنم که پسوردم هک شده .
چه جوری می تونم از روی هاست به یوزر و پسوردی که الان تعیین شده دسترسی پیدا کنم ؟؟؟ باید توی کدوم فایل دنبالش بگردم ؟؟؟
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۲۹
#
۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۰
باید برید داخل دیتابیس سایتتون .
وارد phpmyadmin بشید . نام دیتابیس سایتتون رو انتخاب کنید . از جداولی که در اون قسمت وجود داره ، wp_user رو پیدا کنید و روی Edit کلیک کنید .
سپس شما باید پسوردتون رو به صورت هش ( hash ) شده وارد کنید . برای هش پسورد هم میتونید در لوکال هاست یک وردپرس نصب کنید . سپس وارد phpmyadmin بشید و هش پسوردتون رو جایگزین کنید :)
بدرود
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
ninja506
Ahmad Eahi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۹
#
۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۲
ninja506 گفت:
دوستان سلام
متاسفانه پسورد سایت وردپرسی من هک شده و وقتی که می خوام وارد پیشخوان سایت بشم هرچی که پسورد خودمو می زنم ارور می ده و از قسمت درخواست پسورد جدید هم که اقدام می کنم ایمیلی حاوی پسورد جدید برام ارسال نمی شه و احساس می کنم که پسوردم هک شده .
چه جوری می تونم از روی هاست به یوزر و پسوردی که الان تعیین شده دسترسی پیدا کنم ؟؟؟ باید توی کدوم فایل دنبالش بگردم ؟؟؟
دوست عزیز بهترین راه اینه که برید توی phpmyadmin جدول wp_users نام کاربریتون رو پیدا کنید و edit بزنید و بعد ایمیلتون رو وارد کنید بعد از طریق خود وردپرس یاد آوری کنید !
ninja506
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
#
۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۹
یه نکته هم بگم شاید به دردتون خورد .
اگر به هاست دسترسی دارید ، وارد phpmyadmin بشید ، پسورد هش شده رو توسط ابزار آنلاین ، به صورت عادی برگردونید و ایمیل طرفی که اینکارو کرده رو هک کنید :D
چه بسا شاید خیلی چیزای دیگه واسه هک داشته باشه ;)
ninja506
arhsarvestani
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۶
سلام
من هم این مشکل رو پیدا کردم و وقتی درخواست ارسال مجدد رمز رو می خوام بزنم ایمیلم رو قبول نمی کنه
توی هاستم هم فایلی به نام phpmyadmin یا wp_users پیدا نمی کنم
لطفا کمک کنید
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
#
۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۰
arhsarvestani گفت:
سلام
من هم این مشکل رو پیدا کردم و وقتی درخواست ارسال مجدد رمز رو می خوام بزنم ایمیلم رو قبول نمی کنه
توی هاستم هم فایلی به نام phpmyadmin یا wp_users پیدا نمی کنم
لطفا کمک کنید
احتمالا فردی که پسوردتون رو داشته وارد پیشخوان شده و ایمیل یا پسورد رو تغییر داده .
بعد این گزینه هایی که فرمودین در هاست Cpanel وجود داره . در سربرگ و قسمت Mysql . وارد که شدین باید نام دیتابیس وردپرستون رو انتخاب کنید و در مرحله ی بعد باید به دنیال wp-user بگردین