انجمن

درخواست کمک فوری : پسورد سایتم هک شده ...  (۶ نوشته)

• ninja506

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۸

دوستان سلام
    متاسفانه پسورد سایت وردپرسی من هک شده و وقتی که می خوام وارد پیشخوان سایت بشم هرچی که پسورد خودمو می زنم ارور می ده و از قسمت درخواست پسورد جدید هم که اقدام می کنم ایمیلی حاوی پسورد جدید برام ارسال نمی شه و احساس می کنم که پسوردم هک شده .
    چه جوری می تونم از روی هاست به یوزر و پسوردی که الان تعیین شده دسترسی پیدا کنم ؟؟؟ باید توی کدوم فایل دنبالش بگردم ؟؟؟

• ایران وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    ۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۰

باید برید داخل دیتابیس سایتتون .

وارد phpmyadmin بشید . نام دیتابیس سایتتون رو انتخاب کنید . از جداولی که در اون قسمت وجود داره ، wp_user رو پیدا کنید و روی Edit کلیک کنید .

سپس شما باید پسوردتون رو به صورت هش ( hash ) شده وارد کنید . برای هش پسورد هم میتونید در لوکال هاست یک وردپرس نصب کنید . سپس وارد phpmyadmin بشید و هش پسوردتون رو جایگزین کنید :)

بدرود

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ninja506
  • Ahmad Eahi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    ۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۲

ninja506 گفت:
    دوستان سلام
    متاسفانه پسورد سایت وردپرسی من هک شده و وقتی که می خوام وارد پیشخوان سایت بشم هرچی که پسورد خودمو می زنم ارور می ده و از قسمت درخواست پسورد جدید هم که اقدام می کنم ایمیلی حاوی پسورد جدید برام ارسال نمی شه و احساس می کنم که پسوردم هک شده .
    چه جوری می تونم از روی هاست به یوزر و پسوردی که الان تعیین شده دسترسی پیدا کنم ؟؟؟ باید توی کدوم فایل دنبالش بگردم ؟؟؟

دوست عزیز بهترین راه اینه که برید توی phpmyadmin جدول wp_users نام کاربریتون رو پیدا کنید و edit بزنید و بعد ایمیلتون رو وارد کنید بعد از طریق خود وردپرس یاد آوری کنید !

ninja506
  • ایران وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۹

یه نکته هم بگم شاید به دردتون خورد .

اگر به هاست دسترسی دارید ، وارد phpmyadmin بشید ، پسورد هش شده رو توسط ابزار آنلاین ، به صورت عادی برگردونید و ایمیل طرفی که اینکارو کرده رو هک کنید :D

چه بسا شاید خیلی چیزای دیگه واسه هک داشته باشه ;)

ninja506
  • arhsarvestani

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    ۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۶

سلام
    من هم این مشکل رو پیدا کردم و وقتی درخواست ارسال مجدد رمز رو می خوام بزنم ایمیلم رو قبول نمی کنه
    توی هاستم هم فایلی به نام phpmyadmin یا wp_users پیدا نمی کنم
    لطفا کمک کنید

• ایران وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۰

arhsarvestani گفت:
    سلام
    من هم این مشکل رو پیدا کردم و وقتی درخواست ارسال مجدد رمز رو می خوام بزنم ایمیلم رو قبول نمی کنه
    توی هاستم هم فایلی به نام phpmyadmin یا wp_users پیدا نمی کنم
    لطفا کمک کنید

احتمالا فردی که پسوردتون رو داشته وارد پیشخوان شده و ایمیل یا پسورد رو تغییر داده .

بعد این گزینه هایی که فرمودین در هاست Cpanel وجود داره . در سربرگ و قسمت Mysql . وارد که شدین باید نام دیتابیس وردپرستون رو انتخاب کنید و در مرحله ی بعد باید به دنیال wp-user بگردین

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.