سلام
در اکثر سایت ها، یه ستون برای گذاشتن لینک سایر سایت ها و تبادل لینک وجود داره. فکر می کنم وردپرس هم این امکان رو داره. باید ابزارک خاصی رو نصب کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
در اکثر سایت ها، یه ستون برای گذاشتن لینک سایر سایت ها و تبادل لینک وجود داره. فکر می کنم وردپرس هم این امکان رو داره. باید ابزارک خاصی رو نصب کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
درود و خوش آمدگویی برای ورود به انجمن
خیر این قابلیت در وردپرس هست که در ابزارک به نمایش درآورید . اما اگر جدیدترین نسخه ی وردپرس رو دارید باید عزض کنم که در این سری از آپدیت ، قسمت پیوندها وجود نداره که شما تنها با نصب یک افزونه کوچک میتوانید این قابلیت رو بازیابی کنید .
افزونه ی مورد نیاز :
Link Manager
پس از نصب شما در قسمت منوهای پیشخوان گزینه ی "پیوندها" خواهید داشت و با ورود به قسمت ابزارک میتوانید ابزارک این پیوندها رو استفاده کنید .
IMDe گفت:
درود و خوش آمدگویی برای ورود به انجمنخیر این قابلیت در وردپرس هست که در ابزارک به نمایش درآورید . اما اگر جدیدترین نسخه ی وردپرس رو دارید باید عزض کنم که در این سری از آپدیت ، قسمت پیوندها وجود نداره که شما تنها با نصب یک افزونه کوچک میتوانید این قابلیت رو بازیابی کنید .
افزونه ی مورد نیاز :
Link Managerپس از نصب شما در قسمت منوهای پیشخوان گزینه ی "پیوندها" خواهید داشت و با ورود به قسمت ابزارک میتوانید ابزارک این پیوندها رو استفاده کنید .
سپاس از پاسختون و وقتی که گذاشتید.
من سرچ زدم ولی نتونستن پیداش کنم. میشه لطف کنید و لینک دانلود این افزونه رو بدید؟
درود .
بفرمایید لینک صفحه ی این افزونه در سایت اصلی وردپرس :
http://wordpress.org/extend/plugins/link-manager/
ممنون :)