امروز یه چیز جالب تو بلاگفا دیدم یه گزینه ای که انتخابش میکردی از تمام نوشتهه های وبلاگت بهت یک نسخه word میداد دانلود کنی میخوام بدونم وردپرس همچین چیزی داره؟؟
نسخه ی word میداد؟؟؟
برای تهیه ی یک نسخه ی پشتیبان استاندارد در وردپرس : ابزار ها>>برون بری>>دریافت پرونده ی برون بری شده
البته فکر می کنم این امکان یک دو ماهی هست روی بلگفا فعال شده . بوسیله این امکان می تونید از تمام نوشته هاتون یک بک آپ با پسوند doc داشته باشید .
این امکان از خیلی وقت پیش و شاید از همون اول در وردپرس وجود داشته و خیلی هم از سیستم بک آپ گیری بلگفا قوی تر هستش برای استفاده از این امکان در وردپرس باید به بحش تنظیمات و بعد به قسمت برون بری مراجعه کنید .
فایل وردی که بلاگفا یا پرشین بلاگ می دهند یک گول زنک و برای رفع تکلیف است. آن فایل ورد به هیچ دردی نمی خورد. برای پشتیبانی گیری بالا جواب داد شد در وردپرس
با سلام.من به یک مشکل بزرگی برخوردم.دوستم از سایتش یه بک اپ همراه با بک اپ دیتابیسش بهم داد.من هر دو را در سایتم وارد کردم ولی سایتم باز نمیشه وفقط یک صفحه سفید نمایش داده میشه http://www.tikfun.com
سلام
چطوری میشه از وبلاگهای دیگه ووردپرس پشتیبان گرفت
با همون فرمتی که از وبلاگ خودمون میگیریم؟
hd2010 گفت:
سلام
چطوری میشه از وبلاگهای دیگه ووردپرس پشتیبان گرفت
با همون فرمتی که از وبلاگ خودمون میگیریم؟
اگه منظورتون وبلاگهای دیگران هست، یقیناً نمیتونین همونطوری که از وبلاگ خودتون پشتیبان میگیرین از اونا هم پشتیبان تهیه کنین.