انجمن

چطوری پیاده سازی کنم  (۲ نوشته)

• shadecute

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۴

سلام دوستان خوبم من اولین باره دارم ورد پرس کار میکنم
    در نصب و راه اندازی مشکلی نداشتم .
    فقط چند تا سوال داشتم خیلی خوندم ولی نتونستم روششو یاد بگیرم ممنون میشم برای سوالات زیر راهنماییم کنید
    -
    1من یه قالب ساده زدم 3 صفحه فارسی 3 صفحه انگلیسی. که فقط 1 متن ثابت توشونه . مثل صفحه درباره ما که ثابته
    -چطوری قالب خودم رو رو ورذپرس سوار کنم که بتونم این 3 صفحه فارسی و 3 صفحه انگلیسی با متن ثابت رو مدیریت کنم رو قالب خودم.یعنی کلا صفحاتم ثابت باشه و نمی خوام بخش کامنت و اینا داشته باشه هین

• ایران وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۷

بنده سوالتون رو درست متوجه نشدم .
    اما اگر شما یک فایل مثل page.php طراحی کردین و میخواهید در وردپرستون از اون فایل استفاده کنید که روی اون مدیریت داشته باشید ، کافیه اون فایل رو در پوشه ی قالبتون قرار بدین و کد زیر رو در ابتدای همون فایلی که قصد دارید اضافه کنید ؛ قرار بدین :

<?php /* Template Name: <strong>extra</strong> page */ ?>

که قسمت پررنگ رو میتونید هر چی میخواهید قرار بدین .

سپس در قسمت "ایجاد برگه" که در پیشخوان وردپرس هست ، در قسمت انتخاب پوسته ی همون قسمت میتونید فایلتون رو انتخاب کنید تا نمایش داده بشه .

+ برای غیرفعال کردن نظرات برای برگه ها ، از قسمت تنظیمات (که بالای همون قسمت ایجاد برگه یک گزینه ی تنظیمات در سمت چپ قرار داره) میتونید گزینه ی "گفت و گوها" رو تیک بزنید و در پایین ادیتور ، نظرات رو غیرفعال کنید .

موفق باشید .

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    shadecute

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.