انجمن


چطور میتونم واسه قالبم یه بک گراند بزارم ؟؟  (۷ نوشته)

  • nafele

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۳:۰۵

    سلام دوستان
    میخواستم بک گراند سایت رو از حال سفیدی در بیارم و عکسی رو که خودم میخوام بزارم
    نه این که کل بکگراند عوض شه . میخوام مثلا شبیه این سایت بشه : http://tarmaster.com/

    نگید جستجو کن که خیلی گشتم ولی هر راهی رو امتحان کردم نشد

    فایل استایل رو هم زیر قرار دادم :

    http://nafele.ir/wp-content/uploads/style.css

    خواهشا اگه بلدین راهنمایی کنید اگر هم کدی چیزی داره قرار بدین دمتون گرم

    آدرس سایت : http://Nafele.ir

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۸

    درود .

    از دو طریق میشه :

    1- استفاده از کد php در سورس فایل .

    کد زیر رو بعد از تگ<head> قرار دهید :
    <body background="آدرس عكس" bgproperties="fixed">

    در کد بالا عکس به صورت اسکرول هست . یعنی با رفتن به پایین تر عکس بالا و پایین نمی رود و همیشه ثابت است .

    کد دیگر که معمولی است :
    <body background="آدرس عكس">

    2- از طریق استایل قالب .

    در استایل تگ body رو پیدا کنید و کد زیر رو به اون اضافه کنید :

    background-image: url('ادرس عكس شما');

    کد زیر نمونه ای از بکگراند توسط استایل هست :

    body {
    color: black; background: #666696; margin: 10px; font-family: tahoma, times new roman, sans-serif; background-image: url('http://www.google.com/logo.png') ;
    }

    ** کد بالا فقط مثال هست که اینطوری باید قرار بدین **

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    nafele
  • nafele

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۸

    سلام ممنون که پاسخ دادید
    ولی بیچاره شدم
    یکی از این کدها رو استفاده کردم و بکگراند هم کارکرد ولی شد آنچه میترسیدم
    بکگراند پشت همه سایت رو گرفت یعنی خیلی زشت شد ...

    از همه مهم تر بد بختی من اینجاست که دیگه بکگراند حذف نمیشه
    کد رو حذف کردم . حتی عکس رو هم از رو هاست پاک کردم ولی هنوز هست
    خواهشا کمک کنید سایتم داغون شده ، خودتون میتونید ببینید من موندم چطور بعد از اینکه کد رو حذف کردم هم هنوز هم نشونش میده

    جال اینجاست که تو گوگل کروم نشون نمیده ولی تو موزیلا و اینترنت اکسپلورر نشون میده رو یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم باز همینطوری بود پس مشکل از سیستم من نیست

    خواهشا به دادم برسید ..........................

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۰:۲۶

    درود .

    احتمالا کد رو در مکان بدی گذاشته اید .

    از همون کد php استفاده کنید .

    + تست کردم مشکلی نبود !

    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    nafele
  • nafele

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۴

    خب اگه جای بدی هم گزاشته باشم باید بعد از حذف کد بکگراند از بین بره
    ولی هنوز هست ..........

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۳:۰۰

    آیا از افزونه ی کش استفاده میکنید ؟

    مثل wp super cach یا w3 total cach و ... ؟

    اگر بله که باید کش رو به صورت دستی پاک کنید . چون این افزونه های بعد از مدتی معین کش ها رو اتوماتیک پاک میکنند . برای تغییر باید دستی پاک کنید کش رو .

  • linuxx

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۳:۴۲

    همونجوری که گفتند صفحه کش شده
    کلید Ctrl+F5 بزنید مشکلتون حل میشه
    موفق باشید.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.