سلام دوستان
چگونه ميتوان قسمت : ويرايش شده توسط فلان را در ادامه مطالب حذف کرد ؟ از قالب 20khabar استفاده ميکنم
منتظر پاسختان هستم
سلام دوستان
چگونه ميتوان قسمت : ويرايش شده توسط فلان را در ادامه مطالب حذف کرد ؟ از قالب 20khabar استفاده ميکنم
منتظر پاسختان هستم
درود .
شما خوش شانس هستید چرا که این سایت قبلی بنده هست :) ( 20خبر )
برای ویرایش یا حذف اون قسمت ، وارد پوشه ی قالبتون بشید . سپس در پوشه ی lib ، فایل hooks.php رو باز کنید .
( حتما توسط یک ادیتور متنی باز کنید )
بعد در اونجا کلمه ی "ویرایش" رو جستجو کنید و کد زیر رو در قسمتی که پیدا میکنید عینا حذف کنید ( در صورتی که میخواهید حذف بشه ) :
<span class="edited">'.__('ویرایش شده توسط','news').'</span><span class="editor"><a href="'. get_author_link(false, get_the_author_meta('ID')).'">'.get_the_author_meta('display_name').'</a></span>
موفق باشید .
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون
اگر بخواهم در قسمت نظرات زمانی که کسی جواب نظری را میدهد نظرش نمایش داده شود و به صورت مخفی باقی نماند چی ؟ در حال حاظر هر کس جواب نظری را میدهد یک لینک زیر نظر اظافه میشود "نمایش پاسخ ..." و بعد از کلیک بر روی اون لینک پاسخ ها نمایان می شود برای اینکه در حالت عادی نظرات نمایش داده شود و با کلیک بر روی اون لینک پاسخ ها نمایش داده نشود چه کنم ؟
اون قسمت به صورت کد نویسی وجود دارد و اکان ویرایش نیست .
چون کد ها به هم پیوسته هستند در فایل های پوشه ی lib .
این امکان وجود نداره .
موفق باشید
IMDe گفت:
اون قسمت به صورت کد نویسی وجود دارد و اکان ویرایش نیست .چون کد ها به هم پیوسته هستند در فایل های پوشه ی lib .
این امکان وجود نداره .
موفق باشید
یعنی هیچ راهی نیست ؟ افزونه ای چیزی ...
Silence.1199 گفت:
یعنی هیچ راهی نیست ؟ افزونه ای چیزی ...
افزونه شاید باشه اما کد نویسی نمیشه .
در بین مخزن افزونه های وردپرس جستجو کنید .
موفق باشید