سلام دوستان دنبال یه افزونه هستم که خودکار لینکهای داخل مطالب رو نوفالو کنه کسی میدونه اسمش چی هست با سرچ هم چیزی گیرم نیومد خواهشا کمک کنید
سلام دوستان دنبال یه افزونه هستم که خودکار لینکهای داخل مطالب رو نوفالو کنه کسی میدونه اسمش چی هست با سرچ هم چیزی گیرم نیومد خواهشا کمک کنید
درود .
نیاز به افزونه نیست . دو تا کد بهتون میدم که کار مشابه اما با کمی تفاوت انجام میدن .
کد ها رو باید در fuction.php قالبتون وارد کنید و باید تنها یکی رو انتخاب کنید :
1-
<?php
function no_follow( $links ) {
foreach($links as $link) {
$link->link_rel .= ' nofollow';
$link->link_rel = trim($link->link_rel);
}
return $links;
}
add_filter('get_bookmarks', 'no_follow');
?>
2-
<?php
add_filter('the_content', 'auto_nofollow');
function auto_nofollow($content) {
//return stripslashes(wp_rel_nofollow($content));
return preg_replace_callback('/<a>]+/', 'auto_nofollow_callback', $content);
}
function auto_nofollow_callback($matches) {
$link = $matches[0];
$site_link = get_bloginfo('url');
if (strpos($link, 'rel') === false) {
$link = preg_replace("%(href=S(?!$site_link))%i", 'rel="nofollow" $1', $link);
} elseif (preg_match("%href=S(?!$site_link)%i", $link)) {
$link = preg_replace('/rel=S(?!nofollow)S*/i', 'rel="nofollow"', $link);
}
return $link;
} ?>
اینها به صورت خودکار لینک های خروجی رو نوفالو میکنند که به بهبود سئو هم کمک میکنه . اما برای تبادل لینک مشکل پیش میاره .
اما بدونید که در الگوریتم جدید گوگل لینک خروجی خیلی حساس هست و زیادیش هم باعث بلوک شدن سایتتون یا بلک لیست میشه .
موفق باشید
سلام ممنون از شما ، من میخوام فقط لینکهای درون پستها نوفالو بشه نه لینکهای دیگر سایت با این کد لینک موضوعات و همه چی با هم نوفالو میشه ، لینکهای قسمت تبادل لینک و لینکهای موضوعات و دسته بندی نوفالو نشه فقط لینکهای درون پستها
سلام.
از افزونهی WP External Links استفاده کنید.
soheillooool گفت:
سلام ممنون از شما ، من میخوام فقط لینکهای درون پستها نوفالو بشه نه لینکهای دیگر سایت با این کد لینک موضوعات و همه چی با هم نوفالو میشه ، لینکهای قسمت تبادل لینک و لینکهای موضوعات و دسته بندی نوفالو نشه فقط لینکهای درون پستها
درود .
در کل فقط لینک های خروجی و لینک به دیگر سایت ها رو نوفالو میکنه . چون این کار در بهبود سئو نقش مهمی داره .
همچنین لینک هایی مثل موضوعات و برچسب ها و .. که لینک داخلی هستند !!!! اون ها نوفالو نمیشن :)