سلام بچه ها.
من تازه ورد پرس ساختم و دارم باهاش کار میکنم
میخواستم ببینم چطوری میتونم وردپرسمو که آدرس لوکال هاست داره به یه دامین خریداری شده وصل کنم
ممنون
سلام بچه ها.
من تازه ورد پرس ساختم و دارم باهاش کار میکنم
میخواستم ببینم چطوری میتونم وردپرسمو که آدرس لوکال هاست داره به یه دامین خریداری شده وصل کنم
ممنون
درود .
ابتدا شما باید از یک سایت و نماینده ی فروش هاست ، یک Host یا فضا خریداری کنید تا بتونید وردپرس رو روی آن نصب و دامنه ی خودتون رو بهش وصل کنید
( نصب دامنه روی لوکال هاست امکان پذیر نیست )
سپس پس از خرید هاست و دامنه و ایمپورت ( add ) کردن دامنه در هاست و نصب وردپرس ، میتونید بک آپ دیتابیس وردپرس روی لوکال هاست رو به هاست منتقل کنید .
اگر هم تازه کار هستید از یک نفر به صورت کامل مشاوره بگیرید ( در صورتی که میخواهید خودتون سایت رو ایجاد کنید و مدیریتش رو به عهده بگیرید )
موفق باشید
IMDe گفت:
درود .ابتدا شما باید از یک سایت و نماینده ی فروش هاست ، یک Host یا فضا خریداری کنید تا بتونید وردپرس رو روی آن نصب و دامنه ی خودتون رو بهش وصل کنید
( نصب دامنه روی لوکال هاست امکان پذیر نیست )
سپس پس از خرید هاست و دامنه و ایمپورت ( add ) کردن دامنه در هاست و نصب وردپرس ، میتونید بک آپ دیتابیس وردپرس روی لوکال هاست رو به هاست منتقل کنید .
اگر هم تازه کار هستید از یک نفر به صورت کامل مشاوره بگیرید ( در صورتی که میخواهید خودتون سایت رو ایجاد کنید و مدیریتش رو به عهده بگیرید )
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون
rahmanian25 گفت:
ممنون از راهنماییتون
برای تشکر کردن از دکمهی تشکر استفاده کنید.
:)