انجمن


ساختن بندانگشتی - تامبنیل - thumbnail  (۱۱ نوشته)

  • ali786

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۱

    سلام

    چطوری میشه یرای تصاویری که در یک پست به کار میره یه تصویر با کادر خاص ساخت که مثلا تو صفحه اول از اون استفاده بشه ؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۹

    باید از ضمینه دلخواه استفاده کنید، قبلا داخل انجمن مطرح شده، جستجو کنید

  • ali786

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۱

    ممنون اونو دیدم اما مشکل اینه که دست کاربر باز نیست تا تعداد دلخواهی رو بسازه

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۷

    می‌تونین کل گالری‌ه فرستاده شده با نوشته رو نشون بدین. و از طریق CSS هم هر ساختار و قالبی که دوس دارین واسه‌ش تعریف کنین.

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۱:۴۶

    يه سوال
    ميشه اين تامبنيل ها رو به صورا اجاكس در آورد كه روش كليك ميشه تصوير بزرگ شده توي همون صفحه باز بشه و كادر دور عكس تيره بشه و با كليك روي كادر تيره بسته بشه ؟
    افزونه اي هست ؟

  • ali786

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۸:۴۳

    Gonahkar گفت:
    می‌تونین کل گالری‌ه فرستاده شده با نوشته رو نشون بدین. و از طریق CSS هم هر ساختار و قالبی که دوس دارین واسه‌ش تعریف کنین.

    سلام
    اگه میشه یکم توضیح بدی ممنون می شم ، زیر دیپلم بگو مام بفهمیم :)

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۵

    يعني اين كد ها رو بزاريد توي فايل css در قالب و تمام

    /****************Caption*******************/
    img.alignleft, div.alignleft {
    	float:left;
    	margin:0 0.5em 0.5em 0;
    }
    img.alignright, div.alignright {
    	float:right;
    	margin:0 0 0.5em 0.5em;
    }
    img.aligncentered, div.aligncentered, img.aligncenter, div.aligncenter {
    	text-align:center;
    	margin:0 auto;
    }
    
    /****************Caption2*******************/
    div.wp-caption {
    	padding:5px;
    	background-color:#F3F3F3;
    	-moz-border-radius:3px;
    	-webkit-border-radius:3px;
    	-border-radius:3px;
    	text-align:center;
    	border:1px solid #DDD;
    
    }
    
    div.wp-caption p.wp-caption-text {
    	margin:0;
    	padding:3px 0 0 0;
    	color:#000;
    	font-size:11px;
        text-align:center;
    }
  • ali786

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۷

    zitanix گفت:
    يعني اين كد ها رو بزاريد توي فايل css در قالب و تمام

    /****************Caption*******************/
    img.alignleft, div.alignleft {
    	float:left;
    	margin:0 0.5em 0.5em 0;
    }
    img.alignright, div.alignright {
    	float:right;
    	margin:0 0 0.5em 0.5em;
    }
    img.aligncentered, div.aligncentered, img.aligncenter, div.aligncenter {
    	text-align:center;
    	margin:0 auto;
    }
    
    /****************Caption2*******************/
    div.wp-caption {
    	padding:5px;
    	background-color:#F3F3F3;
    	-moz-border-radius:3px;
    	-webkit-border-radius:3px;
    	-border-radius:3px;
    	text-align:center;
    	border:1px solid #DDD;
    
    }
    
    div.wp-caption p.wp-caption-text {
    	margin:0;
    	padding:3px 0 0 0;
    	color:#000;
    	font-size:11px;
        text-align:center;
    }

    متوجه نشدم :((

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۴

    هر عكسي كه توي پست ميزاريد يك كلاس و آي دي داره
    فايل style.css يا rtl.css قالب خودتون رو پيدا كنيد و اين كد ها رو به آخرش اضافه كنيد

    واضح تر از اين ديگه نميشه !!!

  • ali786

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۲

    ممنونم عزیز
    فکر کنم به یکمی تمرین بیشتر نیازمندم
    مثل اینکه یکی از بچه ها قبلا یه کد خوب نوشته ، میرم اونو امتحان کنم ، تو همین انجمن پیداش کردم :D
    پس تغریبا موضوع حل شده نه !

  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۰

    ببینید برای اینکه بند انگشتی داشته باشیم و نخواهیم از پلاگین و زمینه دلخواه استفاده کنیم باید از function.php استفاده کنیم و این قابلیت رو برای تم تعریف کنیم حالا سوال من این است که چطور باید تعریف کنیم؟
    و اینکه حالا تعریف کردیم ، چطور بدون اینکه تو حلقه باشه این کد رو فراخونی کنیم مثلا پستای یک بخش خاص رو در صفحه نخست با بند انگشتی داشته باشید؟
    لطفا پلاگین معرفی نکنید چون خودم کلی تو کامپیوترم دارم
    و پیشنهاد زمینه دلخواه رو هم ندید
    ممنون از توجهتون

درباره‌ی این موضوع