lo30
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۶
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۴ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۷
سلام به همگی
میخوام جای ابزارکها رو تغیر بدم/البته نه جا به جا کردنشون/قالبم 2 ستونه هست که یه بخشش مربوط میشه به مطالب و بخش سمت چپ مربوط میشه به ابزارکها
حالا میخوام بعضی از ابزارها رو به ستون سمت راست تغیر بدم مثلا قسمت مطالب جدید رو از قسمت سمت چپ قالب به سمت راست که همون ستون اصلی هست انتقال بدم
کسی میدونه لطفا کمک کنه یه راهنمایی کوچیک هم که یه سرنخ بده دستم که بفهمم باید کدوم قسمتها رو ویرایش کنم یا چطور انجام بدم یا...
ممنون میشم هرچقد میتونید راهنمایی کنید
lo30
آفلاین
عضو
#
۴ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۰
کسی درباره این موضوع چیزی نمیدونه؟؟؟ که چطور مثلا افزونه مطالب جدید رو از سمت چپ قالب به ستون اصلی انتقال داد؟؟؟
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۲۹
#
۴ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۱
lo30 گفت:
کسی درباره این موضوع چیزی نمیدونه؟؟؟ که چطور مثلا افزونه مطالب جدید رو از سمت چپ قالب به ستون اصلی انتقال داد؟؟؟
برای این کار باید در فایل index.php و قسمت پست ها قابلیت افزونه قرار بدین و براش افزونه تعریف کنید .پپیا به صورت دستی کدش رو قرار بدین داخل اونجا
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
lo30
lo30
آفلاین
عضو
#
۵ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۳:۲۳
سلام
من این کد رو پیدا کردم که مربوط میشه به تمام ابزارکها که در قالب سمت چپ وجود داره
<div id = "sidebar">
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar() ) : else : ?>
<?php endif; ?>
</div> <!-- /sidebar -->
حالا وقتی این کد رو داخل index.php قالب میذارم تمام ابزارکها رو نشون میده دوباره / حالا میخوام فقط ابزارک rss رو نشون بده و بقیه ابزارکها رو نشون نده
کسی میتونه راهنمایی کنه یا این کد رو تغییر بده به صورتی که وقتی قرارش میدم فقط ابزارک rss رو نشون بده؟؟؟
ممنون
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۲۹
#
۵ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷
برای اضافه کردن قابلیت ابزارک به قالب کمی جستجو کنید . شما باید یک بخش جداگانه بسازید .
به صورتی که قرار گرفتن ابزارکی در داخل اونجا ، در مکان مشخصی نمایش داده بشه . مثل قالب خبری news world
از کد هم میتونید استفاده کنید . تا میتونید از کد استفاده کنید بهتره .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
lo30