سلام
من از قالبی استفاده میکنم ک استایل پست مناسبی نداره
کسی بلده با تغییرات در سی اس اس یه استایل زیبا و جوری باشه که پست ها جدا از هم باشن برام درست کنه
ممنون
سلام
من از قالبی استفاده میکنم ک استایل پست مناسبی نداره
کسی بلده با تغییرات در سی اس اس یه استایل زیبا و جوری باشه که پست ها جدا از هم باشن برام درست کنه
ممنون
اگر قصد دارید تغییرات زیادی در برروی آن انجام دهید، بهتر است از پوسته دیگری استفاده کنید. چراکه ممکن است این کار مستلزم هزینه باشد و زمانبر. اما پوسته های مناسب بسیار است.
نه این خیلی خوبه فقط یه استایل میخواد
ممنون از کمکتون
درود .
دو کار میتونید انجام بدین :
1. برای ادامه مطلب قالبی جدا در نظر بگیرید . در این مرحله میتونید ادامه ی مطلب مورد نظر رو قرار بدین .
این کار برای دسته های خاصی انجام میشه . یعنی شما میبایست استایل و php رو از قالب دیگه استخراج و به این صورت در قالبتون استفاده کنید .
طبق آموزش زیر:
http://www.wordpress98.com/wordpress/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87/
2. با مراجعه به فایل single.php قالبتون و چک کردن div ها ، مشخص کنید که چه div هایی در قالبتون استفاده شده بعد به فایل استایل قالب ( style.css ) مراجعه کنید و هر قسمت رو به سلیقه ی خودتون ویرایش کنید .
تغییر رنگ و تصویر و خط دور و گرد بودن و نوع متن و افکت ها و ... رو میتونید از این طریق تغییر بدین .