آيا راهي وجود داره كه بشه كل مطالب يك سايت كه با وردپرس هست رو به ميترا يا جملا منتقل كرد و دسته بندي ها هم باقي بمونن؟
آيا راهي وجود داره كه بشه كل مطالب يك سايت كه با وردپرس هست رو به ميترا يا جملا منتقل كرد و دسته بندي ها هم باقي بمونن؟
فکر میکنم اینو باید توی انجمن پشتیبانیه میترا بپرسین٬ نه وردپرس!
پيشنهاد نميكنم اين كار رو بكنيد
من با CMSهاي مبتني بر مامبو كه شامل خود مامبو، جوملا، جومفا، ميترا و... ميشه خيلي كاركردم، در سايتهاي مختلف
ادعاي حرفهاي بودن نميكنم ولي به نسبه تسلط كاملي رو اين دسته از CMSها دارم.
در كل درسته كه از نظر امكانات و قابليتهاي ساختاري با WP قابل مقايسه نيست (البته شايد برميگرده به ناشي بودنم در WP) ولي در سادگي و سبك بودن تفاوت فاحشي دارن با هم.
ميدونم كه اينجا جاي مناسبي براي اين بحث نيست اما اگر علت تمايل به انتقال رو بفرمائيد شايد بتونم راهنمايي كنم.
همين بس كه توي WP اگر مشكلي پيدا كني و اينجا هزار جور ناشي بازي هم دربياري باز هم همه با حفظ ادب كمكت ميكنند ولي محض نمونه در انجمنهاي پشتيباني همه اونها محاله چنين اتفاقي بيافته.
براي نمونه در يكي از همين انجمنها كه نميخوام اسم ببرم سال گذشته به علت اينكه طي 38تا پست در يك تاپيك كار يك كاربر رو راهانداخته بودم يك ماه دسترسي من رو معلق كردن :D در جواب اعتراض هم گفتن تو كاربر رو پرو ميكني و از همه ديگه توقع داره در خدمتش باشند *-:)
سه چهارم جوابهايي كه خواهي گرفت اينه كه جستجو كن :O
از نظر فني هم تا اينجا كه من فعلا در WP دست و پا ميزنم و در مقابل شما كه قطعاً حرفهاي هستيد فقط ميتونم عرض كنم كه تلفيق Wp و WLW يعني راه افتادن كار 90% از سايتها ~O)
باز اگر فكر ميكني بتونم كمكي بكنم بفرمائيد تا در خدمت باشم.
به پيشكسوتان كه نميتونم كمكي بكنم ولي حداقل اينطوري جبران بخش كوچكي از محبتهاي خانواده WP فارسي رو شايد بتونم بجا بيارم @},-
این کاریه که کسی ازم خواسته و می خواهم براش منتقل کنم، دلیلشو نمی دونم :-?
چه عرض كنم والا :-?
من جاي شما باشم متقاعدش ميكنم كه اين كار رو نكنه ولي حسبالامر، به روش چشم، ميگردم ببينم چيزي هست كه بتونه خروجي WP رو ببره تو جوملا
اگر پيدا كردم همينجا معرفيش ميكنم
اگر حاضر باشه هزينه كنه خود گروه پشتيباني ميترا با پول از فكرش هم براي ميترا ورودي ميسازند :-)
خوب براي عكس اين كار زياد پيدا ميشه، يعني از جوملا بخواي ببري تو WP
ولي براي اوني كه شما ميخواي اين بهترين چيزي بود كه پيدا شد، البته با توجه به توضيحات خودش. من تست نكردم
Joomla2Wordpress Import Wizard v.3
http://azeemkhan.info/2008/joomla2wordpress-import-wizard-v3
اگه حوصله خواندن داري به اينجا هم يه سري بزني بد نيست
اگر حل نشد بگو بازم بگردم برات @},-
ولي باز هم توصيهام اينه كه اين كار رو نكنه :?
ممنون akbarmf خیلی کمک کردی @},-
خدا رو شكر
اگر كمك ديگري از دستم بر بياد در خدمتم
دوستان عزیز
کسی میتونه کمک کنه که از میترا به ورد رس مهاجرت کنم ؟!
بیشتر انتقال بانک اطلاعاتیم هست چون تعداد مطالبم بالاست نمیشه دستی منتقل کنم
ضنن رفتن از ورد رس به میترا اشتباه بزرگیه تو شرایط فعلی اینو کسی به شما میگه که حداقل ۲ سال باسایتش روی میترا بوده
به صورت دستی قابل اجرا هست
فقط کمی زمان میبره