سلام
دوستان سایت بنده دارای تعداد زیادی اسپم در بخش نظرات است.
خوشبختانه این مشکل رو حل کردم و دیگه اسپم نمیاد. اما حالا اسپم های قبلی رو می خوام یکجا پاک کنم. آیا راه حل مناسب و سریعی سراغ دارید ؟
باتشکر
سلام
دوستان سایت بنده دارای تعداد زیادی اسپم در بخش نظرات است.
خوشبختانه این مشکل رو حل کردم و دیگه اسپم نمیاد. اما حالا اسپم های قبلی رو می خوام یکجا پاک کنم. آیا راه حل مناسب و سریعی سراغ دارید ؟
باتشکر
دو راه دارید :
1. نصب افزونه ی اکیسمت . بعد از برگه ی دیدگاه ها ، تعداد دیدگاه های نمایشی رو طوری تنظیم کنید که همه در یک صفحه قرار بگیرند .
سپس همه رو تیک بزنید و کلید "بررسی جفنگ ها" رو بزنید تا جفنگ ها رو پیدا کنه .
2. در قسمت جستجو ی دیدگاه ( که در برگه ی دیدگاه هست ) آی پی اسپمر ها رو وارد کنید . همه ی نظراتی که داده اند رو میاره براتون سپس همه رو تیک بزنید و حذف کنید .
افزونه هم شاید باشه اما ممکنه سایت رو سنگین کنه . به صورت دستی انجام بدین کمی زمان میبره اما مطمئن تره :)
IMDe گفت:
دو راه دارید :1. نصب افزونه ی اکیسمت . بعد از برگه ی دیدگاه ها ، تعداد دیدگاه های نمایشی رو طوری تنظیم کنید که همه در یک صفحه قرار بگیرند .
سپس همه رو تیک بزنید و کلید "بررسی جفنگ ها" رو بزنید تا جفنگ ها رو پیدا کنه .2. در قسمت جستجو ی دیدگاه ( که در برگه ی دیدگاه هست ) آی پی اسپمر ها رو وارد کنید . همه ی نظراتی که داده اند رو میاره براتون سپس همه رو تیک بزنید و حذف کنید .
افزونه هم شاید باشه اما ممکنه سایت رو سنگین کنه . به صورت دستی انجام بدین کمی زمان میبره اما مطمئن تره :)
تنها فکر کردی :D
خب این افزونه رو نصب کرده که میگه درست شده
بقیه کارها رو هم بچه نی نی بلده انجام بده که الکی خودت رو خسته کردی
mohammad061 گفت:
تنها فکر کردی :D
خب این افزونه رو نصب کرده که میگه درست شده
بقیه کارها رو هم بچه نی نی بلده انجام بده که الکی خودت رو خسته کردی
مورد دومی رو بخونید . یه نمه فشار بیارید . میفهمید که دوست عزیزمون درخواست روش حذف کرده اند . که در مورد دومی توضیح داده شده .
مورد اولی هم چندان بی ربط نیست . میگن راهی پیدا کردند که دیگه اسپم نمیاد اما میخواد حذف کنه . با کاری که در روش اول گفته شد تمامی نظرات اسپمی که وجود داره به قسمت جفنگ میره و از اونجا میشه حذف کرد .
به جای متلک انداختن به کاربران راهنمایی بدین ;)
یا اگر بلد نیستید پاسخ ندین ...
IMDe گفت:
مورد دومی رو بخونید . یه نمه فشار بیارید . میفهمید که دوست عزیزمون درخواست روش حذف کرده اند . که در مورد دومی توضیح داده شده .
مورد اولی هم چندان بی ربط نیست . میگن راهی پیدا کردند که دیگه اسپم نمیاد اما میخواد حذف کنه . با کاری که در روش اول گفته شد تمامی نظرات اسپمی که وجود داره به قسمت جفنگ میره و از اونجا میشه حذف کرد .
به جای متلک انداختن به کاربران راهنمایی بدین ;)
یا اگر بلد نیستید پاسخ ندین ...
ولله اینکارهایی که شما گفتید رو قبلا میدادم به بچه 2 ساله ی همسایمون انجام میداد قبل از اینکه با اکیسمت آشنا بشم بعد آی دی اسپم ها فرق داره عزیز
من یه چیزهایی بلدم ولی مثل شما استاد نیستم ;)
mohammad061 گفت:
ولله اینکارهایی که شما گفتید رو قبلا میدادم به بچه 2 ساله ی همسایمون انجام میداد قبل از اینکه با اکیسمت آشنا بشم بعد آی دی اسپم ها فرق داره عزیز
من یه چیزهایی بلدم ولی مثل شما استاد نیستم ;)
شما که بلدی الان و اظهار نظر کردی ، پاسخ ایشون رو بده تا منم بلد بشم ... :)
افزونه ای ، کدی ، چیزی ...
بنده هم ادعای استاد بودن نمیکنم ، تا جایی که بلد باشم راهنمایی میکنم ...
IMDe گفت:
شما که بلدی الان و اظهار نظر کردی ، پاسخ ایشون رو بده تا منم بلد بشم ... :)
افزونه ای ، کدی ، چیزی ...
بنده هم ادعای استاد بودن نمیکنم ، تا جایی که بلد باشم راهنمایی میکنم ...
خب اکیسمت با وردپرس نصب میشه که اگر برید توی افزونه ها میبنید همین :D