استاد گرامي xray عزيزم، سلام
حسبالامر شما بخش سياره را تا صفحه 15 خواندم، البته انصافا خيلي به دردم خورد و مطالب جديدي رو از WP يادگرفتم مضاف به چند افزونه كه خوابش رو هم نميديدم كه به WP بتوان چنين قابليتهايي رو افزود و به همين سبب ارادت بيشتري نسبت به اين CMS پيدا كردم @},-
به همين دليل وظيفه ميدانم از شما بطور ويژه تشكر كنم.
من رو ببخشيد كه با واژههاي اصطلاحي "فارسي" WP هنوز آشنا نيستم، اين واژه "سياره" در سرويسهاي مبتني بر مامبو به "خبرخوان" ترجمه شده و ... خوب باعث سردرگمي و شرمندگي من شد كه اگر شما به دادم نرسيده بوديد از شرمندگي به "سوتي" هاي مفتضحانه بدل ميشد :D
به هر صورت ممنون
و اما مشكلي كه باعث شد اين تاپيك رو بزنم همچنان باقيست،
خيلي جستجو كردم ولي در فروم اصلي Wp هم همين لينكي كه بهرنگ عزيزم فرستاده بود رو پيدا كردم كه متاسفانه مشكل داره :-(
البته با كليد وازه "Author Profile Picture" تو جستجوهايي هم كه انجام دادم به سايت وردپرسي ديگري برخوردم كه تقريباً همين مشكل رو مطرح كرده بود كه تاريخ پستش مال آپريل 2008 بود، همين باعث شد دلگرم بشم كه مشكل فقط مال من نيست و دنبال چيز عجيب و غريبي نميگردم :D با حداقل يه آدم بيكار ديگه غير من هم اونطرف دنيا هست كه همين مشكل رو داره :))
در هر صورت اگر لينك ديگري از اين افزونه يا حتي افزونه مشابهي به چشمتون خورد ما رو بي نصيب نگذاريد. ممنون @},-