سلام
آیا واقعاً افزونه های کش واسه سایت هایی با بازدیدهای روزانه 3000 تا 5000 لازمه؟
اگه آره کدوم بهتره؟
سلام
آیا واقعاً افزونه های کش واسه سایت هایی با بازدیدهای روزانه 3000 تا 5000 لازمه؟
اگه آره کدوم بهتره؟
درود .
بله لازمه . دلیلش :
سایتتون اگر به طور متوسط از 20 تصویر و 2 فایل جاوا و استایل تشکیل شده باشه ، با هر بار رفرش یا بازدید کاربران از صفحات شما ، برای لود این فایل ها ، پهنای باند مصرف میشه . اگه بازدید زیادتر بشه که پهنای باند هاستتون تموم میشه و یا با مشکل سی پی یو سرور مواجه میشید و هاستینگ هم مجبور به بستن هاست و سایتتون میشه . کش شدن این عناصر قالب که در هر بار شاید تغییر نداشته باشه ، بهترین راه برای کاهش این مشکلات هست و همچنین افزایش سرعت سایتتون در دفعات بعد برای کاربرانتون.
بهترین نداره . هر کدوم کارایی خاص خودشون رو دارند اما دو تا افزونه هست که درباره ش تحقیق کنید :
wp super cache
w3 total cache
بنده خودم که از اولی استفاده میکنم و راضیم :)
مرجان خانوم شما کار با این دو افزونهرو که گفتین بلدین ؟!
Beatsmusic.ir گفت:
مرجان خانوم شما کار با این دو افزونهرو که گفتین بلدین ؟!
با اولی کار کردم . دومی هم قبلا روی سایت دیگم بود . تنظیمات زیادی داشت اما میشه با راهنمایی که دیگر سایت ها کردند تنظیمش کرد !
افزونه ی wp super cache چیز زیادی نداره . نصب و برطرف سازی موارد مورد نیاز افزونه ، سپس فعال کردن افزونه از برگه ی تنظیماتش . همین
شما میگید کدوم خوبه ؟ برای سایت های فیلم موزیک و سریال
Beatsmusic.ir گفت:
شما میگید کدوم خوبه ؟ برای سایت های فیلم موزیک و سریال
بستگی به سلیقه ی شخصی خودتون داره . بنده نمیگم که کدوم بهرته . چون ممکنه دوستان دیگه بکن نظر خودش رو غالب میکنه ...
اما بنده از wp super cache استفاده میکنم.
من تم سایتم این قابلیت رو داره Minify and combine CSS and JavaScript into a single file. Use gzip compression and Data URIs to reduce image file requests.
آیا بازم لازم هست افزونه ی کش نصب کنم؟
IMDe گفت:
درود .بله لازمه . دلیلش :
سایتتون اگر به طور متوسط از 20 تصویر و 2 فایل جاوا و استایل تشکیل شده باشه ، با هر بار رفرش یا بازدید کاربران از صفحات شما ، برای لود این فایل ها ، پهنای باند مصرف میشه . اگه بازدید زیادتر بشه که پهنای باند هاستتون تموم میشه و یا با مشکل سی پی یو سرور مواجه میشید و هاستینگ هم مجبور به بستن هاست و سایتتون میشه . کش شدن این عناصر قالب که در هر بار شاید تغییر نداشته باشه ، بهترین راه برای کاهش این مشکلات هست و همچنین افزایش سرعت سایتتون در دفعات بعد برای کاربرانتون.
بهترین نداره . هر کدوم کارایی خاص خودشون رو دارند اما دو تا افزونه هست که درباره ش تحقیق کنید :
wp super cache
w3 total cacheبنده خودم که از اولی استفاده میکنم و راضیم :)
Gzip و Zlib و ... یک بخش کوچکی از کش هستند . اینها توانایی کمی در کش کردن دارند . البته برای سایت های کم بازدید یا تازه کار مفید میتونه باشه . اما برای سایت های بزرگ و نیمه بزرگ بهتره از افزونه استفاده بشه .
اون قابلیت رو غیرفعال و از افزونه استفاده کنید .