چه طور میشه نوشته ی "با افتخار نیرو گرفته از WordPress." را که در پایین صفحه نمایش داده می شود را تغییر داد؟ باتشکر
چه طور میشه نوشته ی "با افتخار نیرو گرفته از WordPress." را که در پایین صفحه نمایش داده می شود را تغییر داد؟ باتشکر
درود .
وارد پوشه ی قالب در هاست بشید . فایل footer.php رو ویرایش کنید .
اون قسمت داخل این فایل هست و ویرایش رو انجام بدین ...
سلام
چگونه میشه به پوشه فوق دسترسی پیدا کرد ؟؟
هاست > فایل منیجر ( file manager )
پوشه ی wp-content > پوشه ی themes > پوشه ی قالب در حال استفاده
پس از باز کردن اون پوشه ی قالبتون ، فایل Footer.php رو ویرایش نمایید .
موفق باشید
سلام چه جوری میشه نگارش و نوع مدیریت محتوای سایت ورد پرس رو از قسمت Tools/Page Info مرورگرها حذف کرد؟خواهش میکنم کمکم کنید
obban گفت:
سلام چه جوری میشه نگارش و نوع مدیریت محتوای سایت ورد پرس رو از قسمت Tools/Page Info مرورگرها حذف کرد؟خواهش میکنم کمکم کنید
افزونه ی better wp security رو نصب کنید . یا افزونه های مشابه . کدهایی هم هستند که در نت بگردین هستند
ممنون از اینکه کمکم کردید.
یه سئوال دیگه هم داشتم,میشه کاری کرد که دیگه هیچ اسمی از ورد پرس توی سایت و قسمت مدیریت نباشه؟
اگه هست بهم بگین خواهش میکنم.
obban گفت:
ممنون از اینکه کمکم کردید.
یه سئوال دیگه هم داشتم,میشه کاری کرد که دیگه هیچ اسمی از ورد پرس توی سایت و قسمت مدیریت نباشه؟
اگه هست بهم بگین خواهش میکنم.
درود مجدد .
خواهش میکنم ...
روی این لینک کلیک کنید . در این جا یک افزونه هست که میتونه تصویر وردپرس رو از صفحه ی ورود برداره . همچنین نام وردپرس که در فوتر پیشخوان هست.
بقیش هم هر چی داخل سایت هست مربوط میشه به قالبتون .
همچنین افزونه ی better wp security ، میتونه پوشه ی wp-content و wp-login و wp-admin رو تغییر نام بده . چون پسوند wp برای وردپرس هست . البته این کار یاز به دقت بالا داره ممکنه سایت رو از کار بندازه .
افزونه های تغییر wp-admin و wp-content خیلیه . بگردین پیدا میشه
خیلی ممنون از کمکتون موفق باشید
وقتی می خوام افزونه رو نصب کنم این خطا رو میده :
" امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2013/04 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟ "
باید چیکار کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
obban گفت:
خیلی ممنون از کمکتون موفق باشید
برای تشکر کردن از دکمهی تشکر استفاده کنید.
obban گفت:
وقتی می خوام افزونه رو نصب کنم این خطا رو میده :
" امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2013/04 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟ "
باید چیکار کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
افزونه رو مستقیما از طریق فایل منیجر ( هاست ) در پوشه ی wp-content/plugins آپلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید سپس در " پیشخوان > افزونه ها " فعال کنید .
پنل تنظیمات افزونه ی better wp security کجاست پیداش نمی کنم
obban گفت:
پنل تنظیمات افزونه ی better wp security کجاست پیداش نمی کنم
پس از نصب و فعال سازی افزونه ی مذکور ، در پیشخوان ، در منوهای سمت راست ، گزینه ی Security اضافه میشه . اون پنل تنظیماتش هست که موارد اضافه هم داخلش داره
سلام وقتی میخوام یه تصویر بزارم رو سایت این ارور رو میده :
پرونده فرستاده شده نمیتواند به /home/almasco/domains/almasco.com/public_html/wp-content/uploads/2013/05 برود.
باید چیکار کنم ؟
لطفا کمکم کنید هرکاری میکنم نمیشه.
پرونده فرستاده شده نمیتواند به /home/almasco/domains/almasco.com/public_html/wp-content/uploads/2013/05 برود.
باید چیکار کنم ؟
باید چیکار کنم ؟
اگر مشکل فوق پس از نصب پلاگین ...Better روی داده، می توانید آنرا غیر فعال نموده و مجددا تست کنید
s2592611326 گفت:
در قسمت پنل کاریری ورد پرس به قسمت نمایش بعد ویرایشگر برید. سپس "پانوشت (footer.php)" این فایل پیدا کنید. در نهایت نوشته مورد نظر پیدا کنید و حذفش کنید و حتی اگه مایل بودید می تونید نوشته ایی رو برای حق کپی رایت وب سایتتون اضافه کنید. بدورد و موفق باشید.
با سلام دوستان من يه قالب دارم نوشته فارسي شده توسط محمد چطور حذفش كنم
سلام میشه یه افزونه برای خرید بلیط معرفی کنید
ترجیها فارسی