انجمن

کمک: اخطارهای متعدد هاست به خاطر کوئری های سنگین  (۲ نوشته)

• DeluxePC

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۲:۵۷

سلام.
    من سایتی دارم با آدرس farsv.com
    از دو سه ماه قبل که بازدید سایت رفته بالا و به 10 هزار نفر با IP یکتا رسیده، مدام از هاست اخطار صادر میشه که سایت شما مصرف زیادی داره و CPU رو درگیر میکنه.

متن اخطار:
    به استحضار مي رساند که اکانت شما توسط اجرا کردن کوئری های سنگین مای اس کیو ال به شدت باعث مشغول شدن cpu سرور شده است. نمونه ای از کوئری های اجرا شده در سرور توسط برنامه شما:
    # Time: 130404 14:19:51
    # User@Host: farsvcom_farsv[farsvcom_farsv] @ localhost []
    # Query_time: 3.157755 Lock_time: 0.000084 Rows_sent: 1 Rows_examined: 270466
    use farsvcom_farsv;
    SET timestamp=1365077991;
    SELECT count(stamp)^M
    FROM wp_TABLE_STATISTICS_RAW^M
    WHERE (stamp>'1365093888'^M
    AND remote_addr='3170204934')^M
    ORDER BY stamp DESC LIMIT 1;

همانطور که ملاحظه میکنید زمان اجرا شدن کوئری های برنامه شما بسیار بالا میباشد و این امرمیتواند به شدت بر روی کارایی سرور تاثیر گذار باشد. این مشکل میتواند مربوط به پلاگین های نصب شده بر روی برنامه شما، حجم بالای دیتابیس و یا علت الگوریتم غیر بهینه قسمتی از برنامه شما باشد. بنابراین به شما پیشنهاد میکنیم که هرچه سریعتر این مشکل را با شرکت سازنده برنامه و یا برنامه نویس خود مطرح کنید و در جهت رفع آن اقدامات لازم را انجام دهید.

لطفا توجه کنيد که بر اساس قوانين شرکت نت فراز اکانت شما مجاز به استفاده و مشغول کردن بيش از 10 درصد منابع سرور براي مدت طولاني نمي باشد. توجه داشته باشيد که اکانت شما از نوع اشتراکي است و اين مساله به شدت بر روي کارايي ساير اکانت ها تاثير مي گذارد.
    در صورت عدم توجه شما به این مورد و بروز مجدد این مشکل شرکت نت افراز باالاجبار برنامه مذکور را غير فعال خواهد کرد.

من از افزونه CyStats استفاده میکنم چون جایگزین مناسبی براش ندیدم.
    به من میگن از افزونه سوپر کش استفاده کن اما Super Cache با افزونه CyStats مشکل داره و وقتی نصبش میکنم CyStats کار نمیکنه وقتی هم غیر فعال کنم سایت مصرفش میره بالا!

کلا افزونه CyStats با هیچ افزونه کشی سازگار نیست.
    الان من نمیدونم چیکار کنم. خسته شدم از بس اخطار صادر کردند.

• ایران وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰

اگه مشکلتون با جایگزین کردن افزونه ی cystats هست که میتونید از افزونه ی زیر استفاده کنید :

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-statistics/

افزونه های غیرضروری رو هم حذف کنید . آمارگیر هم نیاز نیست . در صورتی که آمار بالا باشه از روی الکسا مشخص هست . و مطمئن باشید کسانی که اگر اخوان تبلیغ بدن ، اول رتبه ی الکساتون سپس قیمت تبلیغ رو نگاه میکنند . به تعداد بازدید دیگه کسی نگاه نمیکنه . چون جدیدا روش های تقلب زیاد شده ...

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.