shahang
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۳
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۱۶ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۸
سلام ، خسته نباشید ...
ببخشید سایتم هیچ پستی نداره که ایندکس شده باشه.
اوایل ایندکس میشد یه مدت که کار نکردم کل صفحات ایندکسیم حذف شد ، منم تموم پست هامو پاک کردم و بعد 2 هفته که الان باشه دوباره کارمو شروع کردم ، اما هیچ صفحه ای از سایتم ایندکس نمیشه.
کمک کنید خواهشا...:(
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۲۹
#
۱۶ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۶
سلام . به سئوی سایتتون بیشتر اهمیت بدین .
سایتتون رو توی گوگل وبمستر ثبت کنید و ببینید اونجا خطای 404 یا چیزهای دیگه از سایتتون میگیره یا نه .
نکات سئوی دیگه هم لازمه رعایت کنید ...
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
shahang
shahang
آفلاین
عضو
#
۱۷ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۹
IMDe گفت:
سلام . به سئوی سایتتون بیشتر اهمیت بدین .
سایتتون رو توی گوگل وبمستر ثبت کنید و ببینید اونجا خطای 404 یا چیزهای دیگه از سایتتون میگیره یا نه .
نکات سئوی دیگه هم لازمه رعایت کنید ...
verify نمیشه جناب
این ارورو میده :
Verification failed for http://www.bia2game.com/ using the Google Analytics method (less than a minute ago). We could not find any Google Analytics tracking codes on the index page of your site.
Verify your ownership of http://www.bia2game.com/.
چه کنم؟؟
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
#
۱۷ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷
هنگام صبت ، شما باید از کدهای تایید کننده، کد html رو در header,php قالبتون قرار بدین تا ثبت بشه :)
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
shahang
shahang
آفلاین
عضو
#
۱۷ فروردین ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۴
ببخشید این دفعه دومی هستش که شما لطف میکنید کمکم میکنید،عذر میخوام میشه آیدی منو ادد کنید؟؟آخه کیبوردم فارسی نداره سخته و پدرم در میاد عملا ...
ممنون:
m_shahkar2000@yahoo.com
ایران وردپرس
آفلاین
عضو
#
۱۸ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۳
shahang گفت:
ببخشید این دفعه دومی هستش که شما لطف میکنید کمکم میکنید،عذر میخوام میشه آیدی منو ادد کنید؟؟آخه کیبوردم فارسی نداره سخته و پدرم در میاد عملا ...
ممنون:
m_shahkar2000@yahoo.com
درود مجدد .
خواهش میکنم اما فکر کنم تاپیک دیگری که مشابه بود هم ماله شما بود . اما در هر صورت خواستید میتونید در ارتباط باشید :
marjan.karimi93@yahoo.com و فقط هم به صورت ایمیل ... در صورتی که پشتیبانی بیشتر نیاز بود به صلاح دید خودم ادد خواهم کرد . چون زمان زیادی من آنلاین نیستم برای پاسخ گویی ...