سلام دوستان
من یه عرضی داشتم,البته امیدوارم هیچ کس ناراحت نشه,چون نگاه من خیرخواهانه است و نمی خوام موجبات ناراحتی هیچ کدام از دوستان را فراهم بیارم.
به نظر من ادامه کار گروه وردپرس فارسی به این صورت دارای چندین مشکل اساسی است.
1-من اصلا با توسعه نرم افزارهای اوپن سورس مشکلی ندارم و بسیار هم مایل هستم,اما این کاری این تیم انجام میده به نظر من توسعه نیست،شما فقط میاید بسته ها و پچ های این سیستم را فارسی می کنید,یا حداکثر کاری در همین حدود
2-با ارائه این سسیتم به این صورت خیلی ها دچار توهم بی جا شده اند,درسته که این سیستم بسیار کم اشکال ,اما بعضی ها با ارائه تعریف های دور از واقع از این سیستم ,دیواری از قدرت را برای این سیستم ساختند که به این راحتی شکستنی نیست.
3-برگزاری مسابقاتی چون فارسی کردن قالب برای این سیستم ,مقداری گزاف به نظر میاد.چون عملا این کار هیچ پیشرفتی را برای فردی که قالب را فارسی می کنه ,نداره.
( با این روند حتما در آینده مشاهده خواهد شد که افرادی برای تبلیغ لباس این تیم را پوشیدند و شما آن ها را می بینید. )
ای کاش,دوستانی که برای بالاآوردن این سایت از اول تابستان زحمت کشیده بودند,همتشان را برای کار دیگری مانند توسعه هسته سیستم وردپرس یا هر سیستم قدرتمند دیگری,به صورت مستقل, گمارده بودند و در انتهای این تابستان اون سیستم با نام جدید بالا اومده بود.
می دونید مشکل اساسی من با این قضیه اینه که,این کار هیچ پیشرفت مثمن ثمری را برای ایرانیان نداره.مثلا اگر فردا ( به عنوان مثال )تیم توسعه وردپرس با مشکلی مواجه بشه و دیگه طبق هر شرایطی این سیستم را گسترش نده ,آیا شما عزیزان به این کار مبادرت می ورزید؟
حال آنکه اگر سیستم مال خودمان باشه,می تونیم اون را در گستره وب به صورت جهانی عرضه کنیم,حرف من شروع همه چیز از صفر نیست,حرف من قطع وابستگی به صورت مستقیم است.
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و نوشته بنده کمترین را مطالعه کردید.با کمال میل آماده شنیدن نظرات شما هستم.