aghaamin
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۱
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۲۶ دی ۱۳۸۷ - ۰۶:۳۰
سلام!
مدتیه که وقتی دارم با وردپرس کار میکنم ، حول حوش یک هفته ای هست، وقتی که می خوام نظری رو ویرایش کنم ، ویا فایلی رو درست کنم ، وردپرس ارور میده ! اول اهمیت نمی دادم اما الان متوجه شدم که فید خونم هم همون ارور رو می نویسه ! یعنی فید من نمایش داده نمیشه ارور هم اگه روی لینک زیر کلیک کنید میبینید:
http://shazdeh.us/?feed=rss2
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hfbyimum/public_html/wp-content/plugins/bbus-rss-feed-campaign-tagger/trunk/rss-feed-tagger.php:61) in /home/hfbyimum/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 850
لطفا کمک کنید! دامنم ندارید که بگم دستم به دامنتون! یه چیزی ه که هست ، من پلاگین زیاد نصب می کنم ، امکان داره مشکل از پلاگین باشه؟؟؟ آخه اینجا یه چیزی تو مایه های پلاگین نوشته ! به هر حال کمک کنید
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۲۶ دی ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۵
پلاگین rss-feed-tagger رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه...
aghaamin
آفلاین
عضو
#
۲۶ دی ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۹
عزیزم من همه ی پلاگین ها رو غیر فعال کردم ، اونهایی رو هم که در خواست آپگریت کرده بودن رو پاک کردم ، الان مشکلی رو که قبلا توی ویرایش کردن داشتم برطرف شده ، یعنی دیگه مثل قبلا وسط ویرایش کردن این ارور رو نمی ده ، اما بازم آر اس اس خرابه و آر اس اس وبلاگم کار نمی نه و همون ارور 850خط قبلی رو می ده ! کمک کنید لطفا!
راستی اگه یه پلاگین رو فعال کنم دوباره مشکل ویرایش هم دوباره بر می گرده ! دوباره همون ارور خط 850 رو میده
چیکار کنم؟ ~X( در ضمن هیچ پلاگینی به اسم rss-feed-tagger در لیست پلاگین هام نبود !
aghaamin
آفلاین
عضو
#
۲۶ دی ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۹
آقا مشکل حل شد ! راه حلش هم بیلکی (بیل مکانیکی)بود ! این بود که من رفتم توی سی پنل بعد از اونجا کل فولدرش رو پاک کردم ! :))
mostafa
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷۸
#
۲۶ دی ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۵
bbus-rss-feed-campaign-tagger شاید باشه. اگر نه بود از روش دنده عقب ;-) استفاده کنید. همه پلاگین ها خاموش بعد آزمایش بعد یکی یکی روشن کنید تا خطا مشخض بشد. چون این پلاگین مشکل دار در کد نویسی header دوباره تعریف می شده
aghaamin
آفلاین
عضو
#
۳۰ دی ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۳
قضیه این بود که این پلاگین جزوی از خود پوسته بود، یعنی قالب را که آپلود کرده بودم ، این پلاگین ها روش بودن ! بعد اما نمی دونم چرا توی لیست پلاگین ها نبودن ، منم هر کاری که کردم رفع نشد ، خاموش کردم همه پلاگین ها رو ، دونه دونه روشن کردم ، اصلا هیچ جواب مثبتی اتفاق نیوفتاد ! اما وقتی رفتم توی سی پنل از اونجا پیداش کردم و پاکش کردم مشکل به کلی حل شد! @},-