انجمن


فارسی سازی افزونه بدون فایل زبان  (۴ نوشته)

  • kingblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۱

    سلام
    دوستان من یک افزونه simple-ajax-shoutbox رو با poedit فارسی کردم. این افزونه هیچ فایل زبانی ندارد. حالا هر کاری می کنم فارسی نشون نمیده.
    از کد زیر هم در فایل اصلی افزونه استفاده کردم شاید هم کدم اشتباهه.

    load_plugin_textdomain( 'plugin name','plugin addres' );

    و نیز این کد

    function plugin_name_textdomain() {
    load_plugin_textdomain( 'plugin name','plugin addres' );
    }
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۶

    خب رشته ها قابل ترجمه هستند؟ برای فارسی سازی افزونه باید php بدونید.

  • kingblog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳

    بله
    با نرم افزار poedit ترجمه کردم . افزونه هایی که فایل زبان دارند مثلا فایلی به این نام pluginname-en_US.po رو براحتی میشه ترجمه کرد و این کار رو انجام دادم فقط کافیه یک کپی از همون فایل بگیریم و اونو به این شکل تغییر نام بدیم pluginname-fa_IR و اونو با نرم افزار poedit ترجمه و ذخیره کنیم بهمین راحتی. ولی چون برخی از افزونه ها فایل زبان ندارند نمیدونم چجوری باید به افزونه فهماند که از فایل زبان استفاده کند. یه آموزش داشتم که گفته بود از همون کدهایی که در بالا گذاشتم استفاده کنید ولی هر کاری کردم نشد.

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۱

    kingblog گفت:
    نمیدونم چجوری باید به افزونه فهماند که از فایل زبان استفاده کند. یه آموزش داشتم که گفته بود از همون کدهایی که در بالا گذاشتم استفاده کنید ولی هر کاری کردم نشد.

    وقتی میپرسم رشته ها قابل ترجمه هست برای همینه! افزونه ای که فایل زبان نداره، باید قابل ترجمه بشه. دونه دونه از فایل‌هاش باید ویرایش بشه. که باید php بدونید. سپس با poedit ترجمه میشه.

درباره‌ی این موضوع