سلام
می خواستم بدونم راهی هست که بشه مشخص کرد هر کدوم از اعضا چه مطالبی رو بتونن ببینن که بقه نمی تونن ببینن ؟
یعنی یوزر یه بار لاگین کنه بعد اطلاعاتی که مشخص شده مصلا موضوع خاصی یا صفحه خاصی رو بتونه ببینه ؟
سلام
می خواستم بدونم راهی هست که بشه مشخص کرد هر کدوم از اعضا چه مطالبی رو بتونن ببینن که بقه نمی تونن ببینن ؟
یعنی یوزر یه بار لاگین کنه بعد اطلاعاتی که مشخص شده مصلا موضوع خاصی یا صفحه خاصی رو بتونه ببینه ؟
بله ، افزونه در این مورد زیاده در گوگل یا سیاره ی سایت جستجو بفرمایید.
سلام
آقا سرچیدیم و گیجیدیم گفتیم از تجربه دوستان استفاده کنیم ، گذشته از شوخی اینجا یکی از بهترین فروم هایی است که تا به حال دیدم که خیلی کاربردیه و جمع صمیمی هست و همه با مهربانی خاصی به هم کمک می کنن از بروبچ وردپرسی کمال تقدیر و تشکر رو دارم
از این افزونه استفاده کنین، احتمالن جواب بده: http://agapetry.net/
سلام
ممنون ، اما این افزونه تغییراتی در نقش کاربر ایجاد میکنه
من می خوام کربر رو محدود کنم به دیدن برخی از صفحات یا برخی از دسته ها
با همون افزونه میتونین. یکمی تلاش کنین برای رسیدن بهچیزی که میخواین :)
وقتی دارین مطلب مینویسین یکمی به صفحهی نوشتن خوب نگاه کنین ببینین احیانن چیزی اضافه نشده به صفحه!
سلام
1-تشکرات فراوان و بسیار صمیمانه
جواب داد در سطح تیم ملی ، فقط یکمی در استفاده ازش می ترسم کسی کامل تستش کرده ؟
نمیدونی چه ذوقی کردم وقتی جواب داد یک دینا ممنون @},- ;-)
2-اول ممنون که بنده را توبیخ نمودید (زیرا برای ارتقای کیفی فروم بود) اما منظور بنده از آن سوال و این سوال فرق میکرد در این سوال منظور یک پلاگین بود اما پس از سرچ بسیار متوجه شدم برای این کار میشه یه شرط هم نوشت خودم خیلی سعی کردم اما نشد ، فکر می کنم کمی زود ناراحت می شوید و دست به توبیخ می زنید و بسیار زود هم تهدید می کنید آیا واقعا بوی خرابکاری میداد سوال من ؟ به نظرم در فروم ها علاوه بر اینکه باید نظارت بشه اما یه کوچولو آزادی بیشتر هم بسیار خوبه البته بگم که من نظیر این فروم رو تا به حال ندیدم به هر حال سعی می شود رعایت شود ، بازم از تلاش و محبت تیم وردپرس فارسی مخصوصا گناهکار عزیز تقدیر و تشکر می کنم .
فکر می کنم کمی زود ناراحت می شوید و دست به توبیخ می زنید و بسیار زود هم تهدید می کنید آیا واقعا بوی خرابکاری میداد سوال من ؟ به نظرم در فروم ها علاوه بر اینکه باید نظارت بشه اما یه کوچولو آزادی بیشتر هم بسیار خوبه
زود ناراحت نمیشیم، مدیریته انجمن بدون این نظم خیلی سخت میشه، من اعتقاد دارم کاربر خودش باید یکم بگرده و دقتش رو بیشتر کنه، دلیلی نداره ما لقمه رو آماده تحویل بدیم همیشه.
موضوعاتی هم که بسته میشن بهمعنی این نیست که خرابکاری هستن، بیشتر بر اثر بیدقتی ایجاد میشن که ما از کاربرا میخوایم یکم بیشتر دقت کنن، همین.
اگه مشکلتون حل شده وضعیته موضوع رو رو بهحلشده تغییر بدین لطفن.